Obavijesti

Show

Komentari 2

Togonal nominiran za 'Ružu': Supruga mi je najveći kritičar

Togonal nominiran za 'Ružu': Supruga mi je najveći kritičar
3

VEĆ JE OSVAJAO Mislav Togonal je 'Ružu’ dobio prije tri godine u kategoriji radijske osobe godine, a sada ga je razveselila nominacija za vođenje ‘Otvorenog’

VIDEO

U kategoriji radijske osobe godine HRT-ovac Mislav Togonal slavio je prije tri godine, a osim što suvereno vlada radijskim eterom, urednik i voditelj jednako suvereno vlada i televizijskim eterom. Mislav Togonal nominiran je ove godine za Večernjakovu Ružu u kategoriji TV osobe godine.

Priznao je da ga je nominacija razveselila.

- Osobito kad sam vidio kakve su medijske legende u žiriju koji je analizirao kandidate. Na kraju će o svemu odlučiti čitatelji Večernjaka, odnosno gledatelji koji nas procjenjuju svake večeri. Nagrade koje dodjeljuje publika uvijek su dragocjene jer su prava anketa popularnosti - rekao je Togonal.

Voditelj kaže da je prije tri godine, kad je dobio nagradu, bio uvjeren kako je radio njegov primarni medij, no dodaje kako danas više nije siguran u to.

Umjesto Bage 'Otvoreno’ će voditi Mislav Togonal
Umjesto  Bage 'Otvoreno’ će voditi Mislav Togonal

- Na dodjeli Ruže na pozornici Sonja Šarunić citirala je poznati refren ‘Video killed the radio star’, što je postao proročanski stih. U međuvremenu su radijske emisije postale istodobno i televizijske jer se prenose na HTV-u 4. To je dobro za citiranost u drugim medijima i za širu dostupnost publici, ali bojim se da je loše zbog nestanka čarolije radija. Slušatelj više ne zamišlja osobu s druge strane etera, sve je ogoljeno... - rekao je popularni voditelj.

Ne može izdvojiti nijednu emisiju “Otvorenog” od prošle godine. Tvrdi da nema omiljenih gostiju te da je prema svima isti.

- Vodim talk show i nema vremena za opuštanje. Svaki je dan novi izazov i, čim završi jedna emisija, počinjem razmišljati o temi i gostima za drugu. Svaka nova emisija postaje najvažnija i uspješna je samo ako je drugoga jutra komentiraju uz kavu - rekao je Togonal.

U emisiji ima nekoliko gostiju kad postoji opasnost da “preuzmu” emisiju, no Togonal uspješno sve konce drži u svojim rukama.

- Otvoreno je kao partija pokera. Moj je posao prepoznati blefera, a ponekad i pravog varalicu. Nekad u tome uspijem, a nekad ne.

Na gledatelju je da procijeni tko je tko. Često mi u studio dolaze verbalni agresivci. Najbolje oružje voditelja u tom su slučaju sarkazam i cinizam. Ne želi izdvajati koji mu je kolega u izboru za Večernjakovu ružu najveći konkurent, a najavio je da će na dodjelu doći u pratnji supruge.

- Ona mi je nemilosrdni kritičar - priznao je Togonal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina