Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Togonal nominiran za 'Ružu': Supruga mi je najveći kritičar

VEĆ JE OSVAJAO Mislav Togonal je 'Ružu’ dobio prije tri godine u kategoriji radijske osobe godine, a sada ga je razveselila nominacija za vođenje ‘Otvorenog’

Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL
2 komentara

U kategoriji radijske osobe godine HRT-ovac Mislav Togonal slavio je prije tri godine, a osim što suvereno vlada radijskim eterom, urednik i voditelj jednako suvereno vlada i televizijskim eterom. Mislav Togonal nominiran je ove godine za Večernjakovu Ružu u kategoriji TV osobe godine.

Priznao je da ga je nominacija razveselila.

- Osobito kad sam vidio kakve su medijske legende u žiriju koji je analizirao kandidate. Na kraju će o svemu odlučiti čitatelji Večernjaka, odnosno gledatelji koji nas procjenjuju svake večeri. Nagrade koje dodjeljuje publika uvijek su dragocjene jer su prava anketa popularnosti - rekao je Togonal.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Voditelj kaže da je prije tri godine, kad je dobio nagradu, bio uvjeren kako je radio njegov primarni medij, no dodaje kako danas više nije siguran u to.

Marija Ruzdjak Umjesto Bage 'Otvoreno’ će voditi Mislav Togonal

- Na dodjeli Ruže na pozornici Sonja Šarunić citirala je poznati refren ‘Video killed the radio star’, što je postao proročanski stih. U međuvremenu su radijske emisije postale istodobno i televizijske jer se prenose na HTV-u 4. To je dobro za citiranost u drugim medijima i za širu dostupnost publici, ali bojim se da je loše zbog nestanka čarolije radija. Slušatelj više ne zamišlja osobu s druge strane etera, sve je ogoljeno... - rekao je popularni voditelj.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Ne može izdvojiti nijednu emisiju “Otvorenog” od prošle godine. Tvrdi da nema omiljenih gostiju te da je prema svima isti.

- Vodim talk show i nema vremena za opuštanje. Svaki je dan novi izazov i, čim završi jedna emisija, počinjem razmišljati o temi i gostima za drugu. Svaka nova emisija postaje najvažnija i uspješna je samo ako je drugoga jutra komentiraju uz kavu - rekao je Togonal.

U emisiji ima nekoliko gostiju kad postoji opasnost da “preuzmu” emisiju, no Togonal uspješno sve konce drži u svojim rukama.

Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL

- Otvoreno je kao partija pokera. Moj je posao prepoznati blefera, a ponekad i pravog varalicu. Nekad u tome uspijem, a nekad ne.

Na gledatelju je da procijeni tko je tko. Često mi u studio dolaze verbalni agresivci. Najbolje oružje voditelja u tom su slučaju sarkazam i cinizam. Ne želi izdvajati koji mu je kolega u izboru za Večernjakovu ružu najveći konkurent, a najavio je da će na dodjelu doći u pratnji supruge.

- Ona mi je nemilosrdni kritičar - priznao je Togonal.

Naši partneri pišu
Message