To je to što me zanima!

Đurić: Sad nitko više ne govori 'neću', svi govore 'hoću ku***'

Psovke su danas ušle u dramatiku, rekao je Branko Đurić Đuro u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog. Punu dvoranu i mnoge poznate oduševio je svojim šalama
Vidi originalni članak

Branko Đurić Đuro (52) nasmijao je do suza zagrebačku publiku u maloj dvorani Vatroslav Lisinski. Dvorana je bila rasprodana tjednima unaprijed. Riječ je o 'anti stand-upu', kako je to sam rekao, u kojem Đurić s publikom priča o svojim strahovima, veseljima...

- Psovke su danas ušle u dramatiku. Nitko više ne govori 'neću', nego svi kažu 'hoću ku**c' - jedna je od Đurinih šala koje 'valja' na pozornici. 'Đurologiju' je dosad pogledalo preko 25.000 ljudi. 

Predstavu u Lisinskom gledali su članovi grupe Psihomodo pop, Zoran Vakula, Lana Klingor, Rene Bitorajac i Joško Lokas, Nina Badrić, Zlatan Zuhrić Zuhra i mnogi drugi. 

- Jednako me dobro prihvaćaju u Australiji, Srbiji i Hrvatskoj. Publika dobro reagira i zadovoljna je nakon predstave što me jako veseli - kaže Đurić.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • nemoralna_skroz 02.02.2015.

    Prastare i loše fore. Žali Bože 70 kn.

  • MuamerKrupalija 29.01.2015.

    DedaCvrle imaš na youtubu sve nadrealiste

  • mazaluna 28.01.2015.

    Uvijek je bio dobar nasmijavao je ljude ali danas nekako kada ga gledam kao da to nije on:pun sebe i sve ono kaj je nekada ismijavao:

Komentiraj...
Vidi sve komentare