To je to što me zanima!

Urna pokojne M. Oremović bit će položena u grobnicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Urna s pepelom pokojne glumice bit će položena u grobnicu Hrvatskog društva dramskih umjetnika jer je to bila glumičina želja prije osam godina...
Vidi originalni članak

Mjesec dana nakon smrti Mie Oremović urna s pepelom pokojne glumice u utorak će biti položena u grobnicu Hrvatskog društva dramskih umjetnika, piše Večernji list. Tajnica društva dramskih umjetnika Marija Filipović je izjavila da zagrebačka gradska groblja nisu dopustila glumičinoj skrbnici Ankici Jaki da preuzme urnu jer već osam godina imaju Mijinu pismenu želju da bude pokopana u njihovoj grobnici. Kći Mijine prijateljice Stela Maček prije osam godina je potpisala ugovor o doživotnom uzdržavanju glumice te je zbog toga željela poštovati njezinu želju. Tome se usprotivila Ankica Jaki, imenovana Mijinom skrbnicom prije tri mjeseca, koja je rekla da je daljnja glumičina rođakinja i da je glumica željela biti pokopana u obiteljskoj grobnici Ankice Jaki u Križevcima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bogs 27.08.2010.

    Dobro, zanima me što će iduće pokušati gospođa, sada kada joj nije uspjelo osporiti ugovor o uzdržavanju ili preuzeti urnu? Sigurna sam da neće odustati od Mijine imovine. Također, više ne mislim da je Mia bila luda kada je za života govorila da je netko proganja te da joj želi uzeti stan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare