To je to što me zanima!

Urnebes u studiju: Zvijezde ‘Mamurluka’ rugale se Aniston

SVI SMO JENNIFER Dečki su se u showu ‘Saturday Night Live’ pojavili u suknjama i perikama jer su se natjecali tko će biti najbolja dvojnica holivudske glumice
Vidi originalni članak

Bradley Cooper (38) i Ed Helms (39) jedva su suzdržavali suze radosnice kad ih je žiri proglasio najboljim dvojnicima Jennifer Aniston, dok se punašni Zach Galifianakis (43) rasplakao. 


Zvijezde filma “Mamurluk” bile su gosti u talk showu koji je ovaj put vodio njihov kolega iz filma, debeljuco Zach. Dečki su se samo za tu prigodu odlučili našaliti s Jennifer Aniston. Komični trojac odjenuo je kratke uske crne majice, a na glavu su stavili plave perike. Međusobno su se vrijeđali i glupirali oponašajući glumicu. Tako je Bradley Cooper stalno isticao utegnuti trbuh, a suknje su namjerno dizali do iznad koljena kako bi pokazali dlakave noge. 

“Stručni” žiri ih je ocjenjivao, a najviše bodova dobili su Cooper i Helms koji su, od sreće što su pobijedili, zaplakali. 


- Oni čak nisu obukli ni majicu na kojoj piše ‘Prijatelji’. Ja jesam i opet nisam najbolji - urlao je razočarani Zach dok su ga kolege iz filma grlile.

Rasplakao se kad je čuo da je završio tek na osmome mjestu, a da su od njega bolji dvojnici čak i neki plavokosi gledatelji iz studija.     

Idi na 24sata

Komentari 28

  • BudimoRealniNe 06.05.2013.

    Koji kraljevi :D Obožavam Mamurluk, jedva čekam 3. dio :))

  • I_AM_AWESOME 06.05.2013.

    Kraljevi, i da gdje je Doug opet nestao ????

  • triangle 05.05.2013.

    Ovom Bradlayu bi dala od jutra do sutra...da me ismijava

Komentiraj...
Vidi sve komentare