To je to što me zanima!

Uskoro će izaći neobljavljeni album legendarnog Tupaca

Nakon prošlogodišnje objave kako Tupac nije ubijen prije 20 godina, Suge Knight izjavio je kako se nada da će uskoro objaviti njegov neobjavljeni album
Vidi originalni članak

Sin bivšeg vlasnika izdavačke kuće Death Row Records, Suge Knight, prošle godine objavio je kako 2Pac živi u Maleziji. U novoj izjavi slavni producent tvrdi kako je legenda repa ipak mrtva, no također je nadodao kako uskoro sprema izdati njegove neobjavljene materijale. 

U listopadu prošle godine Suge Knight Jr. na svoj Instagram profilu objavio je niz fotografija uz koje je tvrdio kako Tupac Shakur nije ubijen prije 20 godina. 

- Tupac je živ - tada je napisao. 

Ipak, obožavateljima je jučer ugasio tračak nade da je legendarni Makaveli još živ. Na hip-hop radiju Real 92.3 govorio je o svom ocu i diskografskoj kući koju vodi. Na kraju se dotaknuo i 2Paca, a izjavio je kako je u vrijeme smrti završavao s novim albumom. Nadodao je kako se nada da će uskoro objaviti njegov posljednji studijski uradak. 

Prošle godine, reper Keefe D otkrio je detalje o Tupacovoj smrti. 

- Bio sam kralj Comptona, trgovac drogom, jedini sam živ koji vam može ispričati nešto o ubojstvu 2Paca. Ljudi me proganjaju već 20 godina, no sada mi je svejedno jer imam rak. Nemam ništa za izgubiti, sve što želim je istina. 

Keefe D priznao je kako je bio u autu s ubojicom slavnog repera, ali je odbio odati njegovo ime zbog 'zakona ulice'. 

CIJELI INTERVJU:

Slavni reper objavio je četiri studijska albuma, a posljednji - 'All Eyez on Me' izašao je tragične 1996. godine. 

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bobo112233 25.05.2019.

    Moja teorija da je ziv. Jer kobnog dana prebio je lika iz druge bande u hotelu u las Vegasu. A 2pacu je prijetio 3 strikes i 25 to life. Sve je zabilježeno na kamerama kako tuče tok lika Andreasa čini mi se i to mu je zagarantirani 25 to life. I jedino logicno rješenje je lazirati svoju smrt kako bi se izvukao kazne. A taj čovjek je bio super inteligentan ispred svojeg vremena.

  • Dan Makaveli 24.05.2019.

    Makaveli live on

  • 24.05.2019.

    ***Admin***: Postovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se mozete javiti na e-mail  zona@24sata.hr

Komentiraj...
Vidi sve komentare