To je to što me zanima!

Uskoro kreće 15 sezona 'Ljubav je na selu': Ovo su farmeri koji će tražiti ljubav i srodnu dušu

Ivan je najmlađi kandidat, Zvonka gledatelji poznaju jer je ljubio Rasemu, a Jerka je posao odveo u Pariz i Milano
Vidi originalni članak

Na male ekrane vraća se 'Ljubav je na selu', a već od sljedećeg utorka gledatelji će imati priliku pratiti avanture farmera. Ekipa najdugovječnijeg reality showa u Hrvatskoj ponovno kreće na emotivno, ali i zabavno putovanje kroz čitavu Hrvatsku kako bi spojila usamljena srca. Novih 11 svestranih i zanimljivih farmera predstavit će se gledateljima te ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva i želje te otvoriti vrata svojih imanja, a sve to kako bi pronašli svoju dušu, osobu s kojom će dijeliti i dobro i zlo. 
Upoznajte ih!

POGLEDAJTE VIDEO:

IVAN DAMIJANIĆ (24)

Ivan živi u Žminju, a u emisiju se odlučio prijaviti na nagovor svog prijatelja, ujedno i šefa. Ovaj najmlađi farmer 15. sezone živi svoj dječački san - radi na bageru. Živi s mamom, tatom i sestrom, a na svom imanju imaju svinje, krave, kokoši, vinograd te vrt. Uživa u životu na selu te ističe kako ga nikad ne bi napustio. Za sebe kaže da je veseo, uvijek spreman za druženje, ali ponekad i tvrdoglav. Ističe da je jako romantičan tip, a nikad nije volio kratke veze i avanture za jednu noć. Imao je vezu od četiri godine i bio je zaručen, ali je došlo do prekida pa je djevojku odlučio pronaći putem emisije. Ivanu je najbitnije da je djevojka kulturna, iskrena, društvena, može biti i rastavljena, a preferira brinete. U budućnosti bi se volio oženiti, imati djecu te zajedno s njima uživati u životu.

- Nisam se odavno zaljubio. Ja volim sa srcem, ni s čim drugim - poručuje mladi farmer.

DRAGOLJUB KOSTIĆ (66)

Dragoljub dolazi iz Čehovca kod Preloga i u mirovini je, a u svoje slobodno vrijeme vozi školski autobus i radi u svom voćnjaku u kojem uzgaja kruške, jabuke, trešnje, višnje i aronije, ali i cvijeće. Skoro 30 godina je radio u međunarodnom transportu i proputovao gotovo cijeli svijet, a nekad je letio i zmajem. Voli se šaliti, zabavan je, komunikativan, iskren i dosta tolerantan, a iza sebe ima dva braka i dvije kćeri. A iako umirovljeničke dane provodi u idili svog imanja i bez stresa, najveći ''neprijatelj'' mu je samoća. U emisiju se prijavio kako bi pronašao ženu svojih godina s kojom bi se mogao, kako kaže, sve dogovoriti, i kojoj je spreman ostaviti i mirovinu i kuću. Od buduće partnerice očekuje da je iskrena, elokventna, tolerantna te da nije svadljiva, a nikad ne bi mogao prihvatiti osobu koja gleda samo vlastite interese i novac.

NOVI ALTER EGO Vita, Ivanka, Milena: U 'Ljubav je na selu' se pojavila s raznim imenima, a sad se vraća u show

- Optimist sam, vjerujem do zadnje minute da jednog dana nešto mora biti - od ljubavi ne odustaje Dragoljub.

ZVONKO ŠANTALAB (56)

Zvonko dolazi iz Buzina, no rodom je iz Slavonije, a po struci je inženjer agronomije. Gledateljima je već jako dobro poznat iz 13. sezone emisije kada je bio jedan od kandidata na farmi Raseme Vladetić, no iako ga je odabrala i za odlazak na romantično putovanje, svoju sreću skupa ipak nisu pronašli. Zvonko trenutno ima svoj OPG na kojem sadi povrće i brine o voćnjaku i veliki je radoholičar. U slobodno vrijeme igra košarku i nogomet s prijateljima, planinari, ide u šetnje prirodom, a za sebe kaže da je 'dobar kao kruh' dok ga netko ne razljuti, šarmantan je, komunikativan i zabavan. Bio je u braku, no kako kaže, rastali su se jer su bili različitih karaktera, a nakon toga je imao nekoliko veza, uglavnom kraćih. Ove sezone se odlučio prijaviti u emisiju kako bi upoznao potencijalnu ženu s kojom bi proveo ostatak života. Bitno mu je da odabranica njegovog srca bude sličnog razmišljanja kao i on, vitka, visoka, vedra i vesela, i do sedam godina mlađa od njega.

- Slobodan sam kao ptica i poletio bih u visine. Želim si naći ženu s kojom bih proveo život - poručuje damama samouvjereni Zvonko.

HRVOJE ŠPOLJAREC (34)

Hrvoje trenutno radi kao kuhar, dolazi iz Zagreba, a od djetinjstva svoje vikende provodi na farmi kod tete u Farkaševcu gdje ima čak 22 konja, magarca, vrt s povrćem, zemlju s djetelinom i bavi se uzgojem bio gnojiva za uzgoj kalifornijskih glista. Nakon smrti oba roditelja i smrti tetina supruga, njih su se dvoje još više povezali, a velika zajednička ljubav im je briga o konjima. Za sebe kaže da je komunikativan, normalan, šaljiv i društven, ali ponekad i tvrdoglav. Imao je dosad dvije duže ljubavne veze, a u emisiju se odlučio prijaviti da upozna nove ljude, a možda i svoju srodnu dušu. Volio bi da njegova buduća djevojka ne bude starija od 45 godina, da je komunikativna, opuštena i otvorena, a prednost imaju temperamentne Dalmatinke.

- Došlo je pravo vrijeme da nekog upoznam, spreman sam osnovati obitelj - optimističan je Hrvoje.

NIKOLA MACUT (53)

Nikola stiže iz Gvozda, po struci je prerađivač drva, no radi kao poljoprivrednik. Jako je vrijedan i radišan te je sam izgradio svoju kuću oko koje sadi pšenicu, kukuruz, sezonsko voće i povrće te ima kokoši i svinje. Posla na imanju, kako kaže, uvijek se nađe. Ističe kako mu je najteže u životu bilo kada ga je žena prevarila i otišla s njihovim sinom. A iako je dugo bio razočaran u ljubav, i dalje se nada da bi mogao pronaći nekoga s kim bi dijelio svoje vrijeme i družio se. Za sebe kaže da je zabavan i ljudi vole biti u njegovu društvu, a nikad ne bi mogao tolerirati laži i licemjerje. Od svoje buduće odabranice očekuje da je poštena, iskrena, otvorena te poštovati selo.

- Ljubav je za mene nešto posebno, nešto sveto, nešto što se poštuje -  ističe Nikola.

MILAN ERCEGOVIĆ (70)

Milan zvani Milko je umirovljenik iz Šibenika, kojeg su gledatelji već upoznali u RTL-ovim kulinarskim showovima 'Večera za 5 na selu', ali i u 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!'. Temperamentan, bez dlake na jeziku, živopisan i šaljiv, ovaj umirovljeni Šibenčanin kaže da je uvijek okružen lijepim ženama i nekoć je bio pravi srcolomac. Živi u centru grada, a svoje slobodno vrijeme provodi s prijateljima te brine o svom vinogradu i masliniku koji posjeduje u blizini kuće. Bio je dugi niz godina u braku u kojem je dobio dvije kćeri. Fizički izgled buduće partnerice mu nije važan, volio bi da je mlađa od njega, a nikako ne želi ženu koja je egocentrična. Damama koje će doći na njegovu farmu obećaje puno dobre zabave, hrane i vina.

- Ljubav je negdje nestala, ne znam hoću li je ikad više doživjeti… Ali nada uvijek postoji - zaključuje Milan.

LJUBO ŠERMAN (66)

Ljubo stiže iz Vele Luke i trenutno radi kao vozač. U slobodno vrijeme voli prošetati po mjestu, družiti se s prijateljima, a za sebe kaže da je komunikativan, smiren, šaljiv i zabavan. Iza njega je brak dug 15 godina, a nakon toga je bio u nekoliko veza koje nisu dugo potrajale. Najveće blago u životu su mu djeca i unuci. S obzirom na to da živi sam, volio bi pronaći ženu koja bi bila spremna preseliti se kod njega, s kojom bi se mogao i provoditi vrijeme, a jednako mu je bitno da je vesela, vrijedna i iskrena te da ima od 50 do 60 godina.

- Fali mi žena s kojom bi mogao popiti kavicu - ističe usamljeni Ljubo.

JERKO ODŽAK (49)

Jerko stiže iz mjesta Hrvace i umirovljeni je dočasnik Hrvatske vojske, no bavi se agroturizmom. Dok je bio mladić, radio je u noćnim klubovima kao zaštitar, čak po Milanu i Parizu. Ovaj bivši vojnik i dalje njeguje zdrav i sportski način života pa takvu djevojku i traži. Jerko vodi veoma zanimljiv i dinamičan život, a osnivač je paragliding kluba pored Sinja i učitelj letenja. Sebe opisuje kao otvorenu, pozitivnu, spontanu i komunikativnu osobu. Iza sebe ima brak koji je trajao 23 godine, a u braku je dobio i troje djece. Od buduće odabranice očekuje da je zgodna, da voli sport, prirodu i putovanja, da je kreativna i prirodnog izgleda, a nikad ne bi mogao tolerirati neiskrenost i prevaru.

- Ljubav je nešto što se gradi… Bez povjerenja nema ljubavi - kaže Jerko.

SINIŠA MARKOVIĆ (49)

Siniša stiže iz Sunje i u vojnoj je mirovini, a radio je kao instruktor vožnje. Jako je religiozan i franjevac je trećeg svjetovnog reda. Svoje slobodno vrijeme sada provodi s prijateljima na kavi, u šetnjama i trčanju po prirodi te u brizi o voćkama koje ima oko kuće. Za sebe kaže da je komunikativan, šaljiv i zabavan, jedino ponekad voli pametovati ljudima. Iza njega su dva braka iz kojih ima troje djece, a bio je i u nekoliko veza, no ističe kako je samo jednom u životu bio iskreno zaljubljen. U emisiju ga je, bez njegovog znanja, prijavila sestra, a on je spreman na nove izazove i nada se da će u emisiji pronaći normalnu, smirenu i atraktivnu crnku od 35 do 40 godina. U budućnosti mu je samo bitno da je živ i zdrav, a ako pronađe ljubav - neće mu biti naodmet.

- Za ljubav ću preplivati Savu… Ženu bi trebalo držati kao kap vode na dlanu - obećaje simpatični Siniša.

ĐURO OSMAN (69)

Đuro je umirovljenik iz Šandrovca kraj Bjelovara koji je cijeli život radio u građevini, a i danas još uvijek sa strane izrađuje drvene stolove i nadstrešnice za kuće. Komunikativan je i uporan, ali, priznaje, ponekad i tvrdoglav. Na svom imanju Đuro ima crne slavonske svinje i košnice. Supruga ga je iznenada napustila bez riječi dok je radio na obali. Iz tog braka ima tri kćeri kojima je samohrani otac. U emisiju se prijavio jer je spreman na novu ljubav i volio bi pronaći dobru, veselu i iskrenu ženu blizu njegovih godina koja je spremna na kompromis i suživot s njim.

- Volim lijepe žene, zgodne žene, dobre snaše neka se ne plaše - šali se Đuro.

IVE PAVLOVIĆ (52)

Ive dolazi iz mjesta Lepuri kraj Benkovca i u mirovini je. Za sebe kaže da je simpatičan, komunikativan i smiren. U slobodno vrijeme brine oko vinograda, maslinika, kokoši i vrta s povrćem, a otkriva kako nađe vremena i družiti se ili popiti kavu s prijateljima. Jako je emotivan, vrijedan, empatičan i smiren, a imao je nekoliko kraćih veza, no nikada nije bio u braku. U emisiju se odlučio prijaviti na nagovor prijatelja, a volio bi upoznati poštenu, smirenu ženu spremnu na kompromis, od koje samo traži da ga ne prevari. Za pet godina volio bi kraj sebe imati voljenu ženu s kojom će dijeliti dobro zlo i uz koju više neće biti usamljen.

- Kad se zaljubim, onda se rastopim - kaže Ive.

A koga će od ovih 11 zanimljivih farmera voditeljica Anita Martinović iznenaditi najvećim brojem pisama i tko nastavlja svoju ljubavnu avanturu, gledatelji će doznati u novoj, jubilarnoj 15. sezoni showa ‘Ljubav je na selu’, koja počinje već sljedećeg utorka.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': DOŠAO IZ NIZOZEMSKE I IZNENADIO SE

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 08.03.2023.

    U Mirovini 49,53.56 ,a zdravi 🤦🏻‍♂️

  • paximus 07.03.2023.

    Kaj se ove godine starački dom prijavio.?

  • JurekJuric 07.03.2023.

    Ovo je legalna i besplatna prostitucija....

Komentiraj...
Vidi sve komentare