Vita, Ivanka, Milena: U 'Ljubav je na selu' se pojavila s raznim imenima, a sad se vraća u show | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 31

Vita, Ivanka, Milena: U 'Ljubav je na selu' se pojavila s raznim imenima, a sad se vraća u show

Vita, Ivanka, Milena: U 'Ljubav je na selu' se pojavila s raznim imenima, a sad se vraća u show
7

Performerica i umjetnica Dan Phillip vraća se četvrti put, ali je ovoga puta puno tajanstvenija nego ranije

VIDEO

15. sezona showa 'Ljubav je na selu' uskoro se vraća na male ekrane, a među kandidatkinjama gledatelji će zamijetiti i neka poznata lica, 'povratnice' u show koje ne odustaju od traženja prave ljubavi.

Anita Martinović: Na selu sam naučila voziti bager, ako kome bude trebalo raskrčiti parcelu
Anita Martinović: Na selu sam naučila voziti bager, ako kome bude trebalo raskrčiti parcelu

Jedna od njih je i Dan Phillip (46), diplomirana pravnica, likovna umjetnica i performerica, a sada već i jedna od rekorderki omiljenog showa, koja u novu seosku avanturu kreće četvrti put!

A sve je počelo još davne 2014. godine kad je na imanje 19 godina starijeg farmera Danka Bezmalinovića s Brača stigla kao Vita Maslačak. Iako nije osvojila srce farmera, u showu se povezala i sprijateljila s jednako kultnom kandidatkinjom Nevenkom Bekavac, kojoj je bila i kuma na vjenčanju sa Zvonkom Petričevićem.

U 12. sezoni showa pojavila se pod pseudonimom Ivanka Milutinović, koju je opisala kao ažurirani alter-ego - egzibicionisticu, sadomazohisticu i fetišisticu.

- Sama Ivanka jest administratorica i to vojvođanskog podrijetla. Zašto to ističem: zato jer je njezina baka rođena u Vojvodini i bavila se istim zanimanjima cijeli život, baš kao i Ivanka sada. Radi na strojevima i sa strojevima preko dana, a kada dođe kući, istražuje povijest realityja da bi u konačnici napravila sama svoj - predstavila se tada.

Njezin odabranik u 12. sezoni bio je Dušan Golubovac, no spletom okolnosti našla se na imanju najmlađeg farmera Josipa Tratnjaka.

Ljubila se Ivanka s njim, ali i s njegovom 'zlatnom djevojkom', Gabrijelom Kamenečki. Ovdje nije bio kraj, već u sljedećoj sezoni ponovno se pojavila kao Milena Kobajashi ex Karađorđević.

- Milena je kao domina i kao Most na rijeci Kwai u jednom, jer kad dođe, ruši i uruši, bez milosti, bez kajanja. Bukvalno iskrena i strastvena, požrtvovna, puna empatije, ona je prava pjesnikinja u duši. Postala je subito, moram to priznati, miljenica TV i internet gledateljstva. Milena je brend samo takav - objasnila je Dan.

Milena je već na brzim spojevima odlučila prijeći s riječi na djela pa je farmeru Nevenu Landeku dala ruski poljubac. I na prvom tulumu plesala je s Nevenom, a kada je on posvećivao pažnju kandidatkinji Marijani Vukelić, vidjelo se da Mileni to baš i ne paše… Svejedno, jutro nakon tuluma nije imala problem s tim da još jednom, pred svima, poljubi farmera na ruski način. Ipak, samo nekoliko dana poslije, dramatično je stavila pa bacila veo koji je sama donijela i napustila emisiju 'Ljubav je na selu', poručivši farmeru Nevenu Landeku kako on više za nju - ne postoji.

U 15. sezoni pojavit će se s potpuno novim alter-egom, a sada je tajnovitija nego prije:

- Ime mi je Alta, a prezime Mira. Kraj priče.

Tko je Alta Mira, čime se bavi i koje su joj namjere, kod kojeg se farmera prijavila i zašto će njezin dolazak šokirati ostale kandidatkinje, gledatelji će doznati već od utorka.

POGLEDAJTE VIDEO: DA MOŽE SPAVAO BI S NEVENOM CIGANOVIĆEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu