Obavijesti

Show

Komentari 31

Vita, Ivanka, Milena: U 'Ljubav je na selu' se pojavila s raznim imenima, a sad se vraća u show

Vita, Ivanka, Milena: U 'Ljubav je na selu' se pojavila s raznim imenima, a sad se vraća u show
7

Performerica i umjetnica Dan Phillip vraća se četvrti put, ali je ovoga puta puno tajanstvenija nego ranije

VIDEO

15. sezona showa 'Ljubav je na selu' uskoro se vraća na male ekrane, a među kandidatkinjama gledatelji će zamijetiti i neka poznata lica, 'povratnice' u show koje ne odustaju od traženja prave ljubavi.

Anita Martinović: Na selu sam naučila voziti bager, ako kome bude trebalo raskrčiti parcelu
Anita Martinović: Na selu sam naučila voziti bager, ako kome bude trebalo raskrčiti parcelu

Jedna od njih je i Dan Phillip (46), diplomirana pravnica, likovna umjetnica i performerica, a sada već i jedna od rekorderki omiljenog showa, koja u novu seosku avanturu kreće četvrti put!

A sve je počelo još davne 2014. godine kad je na imanje 19 godina starijeg farmera Danka Bezmalinovića s Brača stigla kao Vita Maslačak. Iako nije osvojila srce farmera, u showu se povezala i sprijateljila s jednako kultnom kandidatkinjom Nevenkom Bekavac, kojoj je bila i kuma na vjenčanju sa Zvonkom Petričevićem.

U 12. sezoni showa pojavila se pod pseudonimom Ivanka Milutinović, koju je opisala kao ažurirani alter-ego - egzibicionisticu, sadomazohisticu i fetišisticu.

- Sama Ivanka jest administratorica i to vojvođanskog podrijetla. Zašto to ističem: zato jer je njezina baka rođena u Vojvodini i bavila se istim zanimanjima cijeli život, baš kao i Ivanka sada. Radi na strojevima i sa strojevima preko dana, a kada dođe kući, istražuje povijest realityja da bi u konačnici napravila sama svoj - predstavila se tada.

Njezin odabranik u 12. sezoni bio je Dušan Golubovac, no spletom okolnosti našla se na imanju najmlađeg farmera Josipa Tratnjaka.

Ljubila se Ivanka s njim, ali i s njegovom 'zlatnom djevojkom', Gabrijelom Kamenečki. Ovdje nije bio kraj, već u sljedećoj sezoni ponovno se pojavila kao Milena Kobajashi ex Karađorđević.

- Milena je kao domina i kao Most na rijeci Kwai u jednom, jer kad dođe, ruši i uruši, bez milosti, bez kajanja. Bukvalno iskrena i strastvena, požrtvovna, puna empatije, ona je prava pjesnikinja u duši. Postala je subito, moram to priznati, miljenica TV i internet gledateljstva. Milena je brend samo takav - objasnila je Dan.

Milena je već na brzim spojevima odlučila prijeći s riječi na djela pa je farmeru Nevenu Landeku dala ruski poljubac. I na prvom tulumu plesala je s Nevenom, a kada je on posvećivao pažnju kandidatkinji Marijani Vukelić, vidjelo se da Mileni to baš i ne paše… Svejedno, jutro nakon tuluma nije imala problem s tim da još jednom, pred svima, poljubi farmera na ruski način. Ipak, samo nekoliko dana poslije, dramatično je stavila pa bacila veo koji je sama donijela i napustila emisiju 'Ljubav je na selu', poručivši farmeru Nevenu Landeku kako on više za nju - ne postoji.

U 15. sezoni pojavit će se s potpuno novim alter-egom, a sada je tajnovitija nego prije:

- Ime mi je Alta, a prezime Mira. Kraj priče.

Tko je Alta Mira, čime se bavi i koje su joj namjere, kod kojeg se farmera prijavila i zašto će njezin dolazak šokirati ostale kandidatkinje, gledatelji će doznati već od utorka.

POGLEDAJTE VIDEO: DA MOŽE SPAVAO BI S NEVENOM CIGANOVIĆEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane