To je to što me zanima!

Uvećala grudi četiri puta, sada ih želi smanjiti: Svi me osuđuju

Osim što nailazi na pogrešna mišljenja oko svojih grudi, Yvonne zbog njih često pati od bolova u leđima. Kaže kako se nada da će osnovati obitelj i smatra kako je smanjenje grudi dobar korak na tom putu
Vidi originalni članak

Njemačka manekenka i influencerica Yvonne Bar potrošila je oko 300.000 kuna na estetske operacije, a sada je otkrila kako želi smanjiti grudi koje je uvećala četiri puta. Strani mediji pišu kako je osim uvećanja grudi, Yvonne bila i na liposukciji, podvrgnula se zahvatu brazilskog podizanja stražnjice, a nije joj stran ni botoks.

POGLEDAJTE VIDEO: Izgleda kao lutka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada želi smanjiti grudi jer se muškarci plaše izlaziti s njom. Strani mediji ranije su pisali kako je izlazila s nogometašem koji nije htio javno priznati njihovu vezu zbog njezinih 'lažnih grudi'.

- Razmišljam o smanjenju grudi u nekom trenu u budućnosti jer me uvijek osuđuju zbog njih i gledaju na krivi način. Gledaju me i ponašaju se prema meni kao da sam bombon, a ne nešto ozbiljno i osjećam se kao da plašim dobre muškarce - rekla je manekenka. 

Osim što nailazi na pogrešna mišljenja oko svojih grudi, Yvonne zbog njih često pati od bolova u leđima. Kaže kako se nada da će jednoga dana osnovati obitelj i smatra kako je smanjenje grudi dobar korak na tom putu. No to nije sve o čemu razmišlja. Želi još i popraviti nos jer ima problema s disanjem.

IZ 'ŽENIM SINA' I 'PAROVA' Josipa povećala grudi: 'Stavila sam 700 kubika, imam 6-icu...'

Yvonne kaže kako usprkos četiri zahvata nema straha od operacije grudi. Novac za operacije navodno je skupila na OnlyFansu. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dorazg 28.10.2020.

    kada ti pamet ne smeta onda izgledaš ovako

  • 28.10.2020.

    Njezino tijelo, njezin problem...

  • 28.10.2020.

    eto, ne razumijem što bi muški s takvim cicama radili? Ima moja prija. To je tvrdo, osjeti se implatant, bojiš se da ne eksplodira ako malo jače stisneš. Boli ju. Koža popucala od nategnutosti, strije, kapilare... Ne možeš ništa s njima. (obično ih se voli malo gnječiti, stiskati i sl. jelte...; s ovima se ne može ništa). Uzmi 2 nogometne lopte, stavi ih u grudnjak i navali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare