To je to što me zanima!

Uvredljiva pjesma: Ante uspio do kraja isprovocirati Kristinu

Kraljev zadatak do kraja je uzdrmao ionako već narušene muško-ženske odnose na dvoru, a dramu je izazvala pjesnička sloboda muškog dijela dvorana
Vidi originalni članak

Moja namjera je bila izbaciti Kristinu iz takta. I to već jedno 4,5 dana. Svaki dan sam malo po malo provocirao i radio kaos i danas je malo to eskaliralo, priznao je Alen. Pjesmicu o kozama i dijagnozama pogledajte u videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja sam već odozgora čula njihov tekst. Može to biti smiješno, ali jedan dio teksta koji ja dobro razumijem ide: 'Imamo kokoši, al imamo i koza'. Mi koza nemamo, te koze smo mi žene. 'Imamo i cura s teških dijagnoza'. Ovi pljuju po ženama, a cure su imale lijepu i poštenu pjesmicu - komentirala je Kristina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • montello 28.09.2016.

    ukinite anno farmu big brother i tv pretplatu

  • gladijator 28.09.2016.

    JBT ova Kristina je zla da čovjek ne povjeruje. Sadista samo takav. A i laka je, legla je u krevet sa onim dugokosim iz svog klana zbog podrške. A ni sestra nema blaži karakter.

  • St. Jimmy 28.09.2016.

    Koliko sam ja shvatio radi se o zahebanciji ali dobro, ona se osjeća uvrijeđenom, to je njezino pravo, to je ok. Sve u svemu, očekivao sam puuuuno više od tog showa, ispalo je jadno, nezanimljivo, negledljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare