To je to što me zanima!

Uzavrele strasti: Što su Nina Morić i Laerte radili u krevetu?

Manekenka i Laerte ležali su u krevetu. U jednom trenutku uzela je njegovu ruku i gurala je prema svom međunožju. Nedavno je ispala iz reality showa 'Otok slavnih'
Vidi originalni članak

Nakon njenog nedavnog izlaska iz reality showa 'Otok slavnih' u jednoj talijanskoj emisiji prikazan je video u kojem se Nina Morić (34) i Laerte Pappalardo 'maze' u krevetu. Manekenka i Laerte ležali su na boku nakon čega je uzela njegovu ruku i gurala je prema svom međunožju. Publika je bila vidno šokirana nakon odgledanih scena. Manekenka, koja je u vezi s Martinom Evansom (26), u showu je rekla da bi s Laerteom, sinom pjevača Adriana Pappalarda, mogla provesti cijeli život. Na početku showa među njima su se razvile simpatije i najviše su se družili. 

- Ah, Laerte! Hvala, Bogu! Otkako sam na otoku nisam naišla na pravog muškarca. Barem jedan hodajući testosteron - vikala je uzbuđena Nina, koja se poljubila i s Robertom Allegretti dok se s Raffaellom Fico izazovno mazala kremom za sunčanje.

Iako je plavokosog Laertea zavodila u oskudnim bikinijima i hodala u tangama gledatelji su je izbacili iz realityja jer im je bila predosadna. Sa sudionicima showa najviše se svađala zbog hrane te je odbijala jesti lazanje tvrdeći da je naviknula na glad jer je preživjela rat u Hrvatskoj. Jednom je rekla da su joj bombardirali školu te da je gledala svoje kolege kako umiru.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Raziel CRO 09.04.2011.

    Je*ali se, a šta bi.....

  • mp0711 09.04.2011.

    Na ovoj piše made in China koliko je plastike, a ona je rat vidila na TV-u i nije u redu da na ratu pokušava dobiti 5min slave!

  • croluka 09.04.2011.

    Kad će ljudi prestat zabadat svoje nosine u tuđe živote... Kad će ovi retardosi koji žele bit popularni shvatit da je popularnost najveće zlo koje se može desit čovjeku čiji je smisao života sloboda...Šećeš ulicom i svi bulje u tebe...koja budala to voli majke ti mile ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare