To je to što me zanima!

Uživa na jesenskom suncu: Anja Šovagović i dalje u badiću

U podne na Mutniku, kaže glumica, koja je uskočila u crni badić na Braču. Naravno, bez zaštitnog znaka, crnih naočala, glumica ne izlazi van
Vidi originalni članak

Iako smo zakoračili u listopad, i kiša pada na sve strane, glumica Anja Šovagović Despot (59) naišla je na malo sunčevih zraka i iskoristila ih najbolje kako zna.

- U podne na Mutniku - kaže glumica, koja je uskočila u crni badić na Braču. Naravno, bez svog zaštitnog znaka, crnih naočala, ne ide nigdje, a kosu je jednostavno podigla u punđu.

Stan u centru Zagreba izgubili su u potresu, a ljeta tradicionalno provode u vikendici na Braču.

MORA U MIROVINU Anja Šovagović Despot: 'Zbog loših odnosa uprave kazališta suprugu nisu produljili staž'

Glumica je u braku s kolegom Draganom Despotom 35 godina, a kaže da jedina tajna njihovog dugog braka to što se vole, a otkrila je i kako ju je suprug iznenadio nakon toliko godina braka.

- Najnovije me osvojio s time da nije pristao na trgovački odnos s kućom u kojoj je proveo 40 godina. I to u ovoj situaciji kada smo zbog potresa ostali bez stana. Svatko bi na njegovom mjestu uzeo honorar kojime bismo platili parket, pločice i adaptaciju, no njemu su bitniji status, dostojanstvo i princip. Ne bori se on ovdje samo za sebe, već protiv situacije koja je poražavajuća za sve nas koji činimo hrvatsku kulturu - ispričala je.

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 6

  • makako 02.10.2022.

    Odakle ste ovu izvukli lješinari.

  • Car Mrgud 02.10.2022.

    Sreća da sam na sigurnoj udaljenosti od Brača jer vidjet ovu u badiću nemre podnjet svačija probava... pa ni moja koja je od titankromvanadija.

  • _Varešak_ 02.10.2022.

    Baba ko i svaka baba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare