To je to što me zanima!

Da je svakoj mami tako: Malina se provodi, a sina čuva bivši..

LJETNE RADOSTI Manekenka je nekad na Hvar išla s bivšim suprugom, a sada tulumari s prijateljicama. Djevojke su uživale u vožnji na banani i glasno vrištale
Vidi originalni članak

Malina Grahek (23) s društvom se vozila na banani. Sin Josip (2) ljetuje s tatom Josipom Šelendićem.

Manekenka je bila s tri djevojke i mladićem. Ugledavši fotoreportera sakrila se iza prijateljica. Malina, kao i svake godine, ljetuje na Hvaru. Na taj otok nekad je išla s Josipom, od kojeg se rastaje. Kupa se kraj ekskluzivne plaže Bonj, a nije odoljela ni vožnji na gumenjaku koji vuče gliser. Djevojke su uživale u vožnji na banani, a zbog jakog vjetra i valova vrištale su iz svega glasa. 

Malinin uskoro bivši suprug Josip (34), doznajemo, također je na moru. Čuva sina Josipa dok se Malina provodi s društvom. Manekenka i zagrebački poduzetnik još se nisu službeno rastali, a u braku su bili tri godine.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • jiguleiro 19.07.2012.

    ahhaha ajme koi clanci i zanimljivosti , od soli jon se zapetljala kosa kako interesantno hahahha prejaki ste sutra napisite da ju je RASPETLJALA da mogu lakse spavat

  • renatak 19.07.2012.

    Imam sina od 5 godina, volim ga najviše na svijetu, ali da bi mi godilo da budem bez njega na odmoru, barem jeeedan dan, bi - godilo bi. A sada, minuse molim, za ove mamice koje "ne mogu živjeti bez svoje dječice..."

  • Korisnik23_1 19.07.2012.

    Lijepa cura, ali mi je nekako antipatična, ne znam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare