To je to što me zanima!

Uživaju u obiteljskom životu: Blizanke Olsen ne zanima slava

Mary-Kate i Ashley nemaj profile na društvenim mrežama. Mišljenja su da im je upravo zbog toga mnogo lakše držati privatni život daleko od očiju javnosti
Vidi originalni članak

Mary-Kate and Ashley Olsen (30) su kasnih 90-ih i ranih 2000- ih bile planetarno popularne, a njihovo ime postalo je brend. Blizanke, koje većina pamti po ulozi djevojčice Michele u nekad popularnoj seriji 'Puna kuća', dobile su čak i 'Barbiku' s vlastitim likom, a onda su jednostavno nestale. 

Mary-Kate danas je uspješna dizajnerica, ali i predana supruga i majka. Rijetko se pojavljuje u javnosti, a još rjeđe daje intervjue. Prije dvije godine udala se za francuskog biznismena Oliviera Sarkozyja, a sada je za magazin The Edit zajedno sa sestrom Ashley progovorila o svojem životu.

- Imam supruga i dvoje djece iz njegovog prethodnog braka i život. Moja obaveza je da se vratim kući i napravim večeru. Vikende koristim za trčanje. Jednostavno, čovjek pronađe stvari koje ga opuštaju. Važno je da ih imate, jer ako ih nemate, morate ih potražiti ili će vam se dogoditi da 'pregorite' i tada nećete biti produktivni - objasnila je na koji način je uspostavila ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Njezin suprug je polubrat bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, a Mary-Kate se za 47-godišnjeg bankara udala na tajnoj ceremoniji u New Yorku krajem 2015. godine.

Ni ona ni njena sestra Ashley nemaju profile na društvenim mrežama. Mišljenja su da im je upravo zbog toga mnogo lakše držati privatni život daleko od očiju javnosti.

– Zbog toga što nismo u tom svijetu društvenih mreža i nikada nismo ni bile povezane s našim fanovima. Prilično smo zaštićene od toga - rekla je njezina sestra Ashley koja je u vezi s prodavačem umjetnina Richardom Sachsom (64).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Brooklyn77 15.03.2017.

    izgleda da su obe izkompleksirane, cim ima ju starce..ko vec hoce ko je tako mlad, uvelo meso???

  • marko190 13.03.2017.

    A i ja bi tako da mi je racun pun ko brod a ne da idem u nadnicu da zaradim 140 kn i prehranim djecu

  • duje912 13.03.2017.

    a jako je teško bit obiteljska majka kad se udaš za biznismena...što se nije udala za šljakera ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare