To je to što me zanima!

'Uživam s djecom kod kuće pa ne razmišljam uopće o poslu'

Lejla Šehović kaže da je majčinstvo u potpunosti ispunjava pa joj karijera zbog toga trenutačno nije u prvom planu. Nju i Tarika trudnoća bi jako razveselila
Vidi originalni članak

Par već ima sinove Dina i Armana, a televizijski voditelj i glumac već je prije izjavio da je spreman za treće dijete. Tarik Filipović i Lejla Šehović za Večernji list su rekli kako će oboje biti jako sretni ukoliko ona ponovo zatrudni te da trudnoću ne namjeravaju skrivati od javnosti. Lejla je bila Miss Hrvatske, a sad joj, kaže, manekenstvo nije prioritet u životu. Više ni ne odlazi u duge šopinge, već kupuje većinom za djecu koja najviše vole igračke. Obitelj joj je na prvom mjestu, a o povratku na posao ni ne razmišlja jer uživa kod kuće s djecom. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • user_61420 30.11.2010.

    iskreno ja bih bila sretna da mogu naći bilo koji drugi posao osim konobarice jer mi se samo on nudi s biroa,. a kad se javim za neki drugi budem hladno odbijena jer nemam nikakvog iskustva. radila sam sezonski u polju prije nekoliko godina i to mi je bio odmor, a ne posao kolikogod da je bilo fizički teško i što sam morala raditi po najvećem suncu ili kiši. lako je propovjedat ženama koje su kod kuće i koje su s djecom 24 sata dnevno. nema goreg i zatupljujućeg posla za koji nisi plaćen. 24 sata samo u dječjem društvu gdje ti nemaš 30 minuta mira ni za kavu, kao što imaju žene koje rade. na svu sreću, imam muža koji je bio kućanica u vrijeme kad sam ja radila i više mi ne prigovara što sam ja kod kuće, a on radi. 2 mjeseca mu je bilo i previše. sad je mjesecima bez posla, ne može naći i već živčani što mora slušat vrisku, ciku i svađu. ali, posla nema ni za njega koji je iskusan radnik i ima radnog iskustva. i onda kako da ja nađem posao kad nitko neće zaposliti konobaricu na mjesto na koje može staviti, recimo trgovkinju

  • zubicvila 30.11.2010.

    Kolko žena ima u svijetu s karijerom i djecom, sve stignu, da hoće raditi, radila bi, al prvenstveno nema potrebe. NI ja nebi da mi muž ima tolku plaču kolko tarik dobiva za te kvizove, zamisli bokca kak se umori. Moj radi osam sati dnevno za peterostruko manju plaču od njega. Stoga, čko..mi!

  • cifa 30.11.2010.

    A biti s djecom se ne smatra poslom? Pa ja ću više od pola svoje plaće davati ženi koja će mi čuvati dijete kad ja odem raditi! To je njoj posao za koji prima plaću! Ljudi moji to je najteži ali i najljepši posao na svijetu. Ja godinu dana ne spavam više od 2 sata u komadu, budim se u 6 i do 9 navečer ne stajem! Da za nekog drugog to radim tražila bi najmanje 20 000 kn plaću!

Komentiraj...
Vidi sve komentare