To je to što me zanima!

Uzvratio 'udarac' J. Lo: I Marc Anthony ljubi mlađahnu curu

Bivši suprug Jennifer Lopez na Facebooku je objavio fotografiju svoje nove djevojke Shannon De Lime, manekenke iz Venezuele koja je od njega mlađa 19 godina
Vidi originalni članak

Ubrzo nakon što je u javnosti odjeknula vijest da je nakon sedam godina došao kraj njezinom braku s Marcom Anthonyjem (43), Jennifer Lopez (42) pronašla je novog dečka. Pjevačica se s 18 godina mlađim plesačem Casperom Smartom (24) uskoro počela pojavljivati na javnim mjestima, a upoznala ga je i sa svojim trogodišnjim blizancima Maxom i Emom. To se nije svidjelo njezinom bivšem mužu koji je  zbog toga je poludio i odlučio zatražiti zajedničko skrbništvo nad njihovom djecom. Ljubomorni Anthony uskoro je i sam odlučio otkriti kako je i on ponovno zaljubljen. Na Facebooku je postavio fotografiju na kojoj grli i ljubi novu djevojku, manekenku iz Venezuele Shannon De Limu (24) .

- Za Shannon moj kip slobode. Šaljem ti poljupce - napisao joj je Marc na Twitteru nakon čega su im prijatelji čestitali na sretnoj vijesti.

Anthonyjev sin Chase Muniz, kojeg je usvojio dok je hodao s Debbie Roasdo, izrazio je svoju oduševljenost očevom novom djevojkom.

- Za sve moje sljedbenike na Twitteru i sve ostale pratite najbolji par u 2012. godini kao i za mnogo drugih godina koje dolaze - napisao je Muniz.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 05.01.2012.

    svi sad blate njega kako je ruzan,ona prelijepa ...a koliko samo takvih parova vidate svakodnevno po ulici di je zena prelijepa ,a muskarac ruzan ili obrnuto ...kad smo mlađi onda gledamo prvo izgled i opet izgled ,a kako idemo stariji gledamo vise osobnost ,pa onda izgled ..na prvi nas naravno privuce izgled,al zadrzi nas karakter ... on mi nije privlacan ,al mislim da je bas zavodnik,sarmer i da ima dobru pricu i geste,da je fin prema damama i da na to padaju ... i te predrasude ... cim je zena lijepa odmah je sponzorusa ..dajte ljudi .... i J.Lo je prelijepa i jos uz to ima love ,pa je s njim ...a tek catherina zeta jones i monica belluci ...prekrasne ,bogate ,mogu imati koga pozele ,a opet su izabrale po izgledu prosjecnog muskarca ( da ne budem bas gruba ) :)))...

  • yumma 05.01.2012.

    "Anthonyjev sin Chase Muniz, kojeg je usvojio dok je hodao s Debbie Roasdo, izrazio je svoju oduševljenost očevom novom djevojkom. " Gdje vi samo pronalazite ove podatke.Daj se malo informirajte o ljudima o kojima pišete.

  • Štrudla 05.01.2012.

    Ja stvarno nemam pojma što ovo dvoje izvode..ali činjenica je da novi dečko od J.Lo liči na Marca isto kao i ova Marcova nova djevojka na J.Lo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare