To je to što me zanima!

Valentić je ostao bez prednjeg zuba pa je zapjevao 'Čavoglave'

Odlučio se našaliti na vlastiti račun te je objavio video u kojem glumi pjevača Marka Perkovića Thompsona ili nekog njegovog obožavatelja. Nije objasnio kako je ostao bez zuba...
Vidi originalni članak

Fitness trener, glumac i model, Mario Valentić (39), iznenadio je pratitelje na društvenim mrežama. Ostao je bez prednjeg zuba pa se našalio na vlastiti račun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Objavio je video u kojem glumi pjevača Marka Perkovića Thompsona (53) ili nekog njegovog obožavatelja te pjeva singl 'Čavoglave'.

- Ulazak u 3. denticiju - napisao je u opis snimke, a komentara nije nedostajalo.

Valentić nije objasnio kako je ostao bez zuba, no kasnije se 'pohvalio' novim osmijehom.

A prije nego što je popravio zube, još jednom se našalio na svoj račun.

MARIO VALENTIĆ Zvijezda 'Zabranjene ljubavi' je 'provozala' znak za bicikliranje

- Shayne Fletcher, lijevo krilo Chicago Blackhawksa, jutro nakon šakačkog obračuna s igračem Calgary Flamesa. Unatoč ozljedi, nastavio je igrati i u zadnjoj trećini dvaput spremio pak u protivničku mrežu - napisao je.

Zvijezda 'Zabranjene ljubavi' nedavno je također nasmijala fanove na Instagramu. Promotor zdravog života 'bacio' se na bicikliranje, a u jednom trenutku je legao na znak za biciklističku stazu te pozirao kao da ga vozi.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 11.06.2020.

    Stvarno se našla prava osoba koja se ima s nekim sprdati.Kaj je on uopće,gumac,cirkusant,kaj? Uvijek sam prebacivao program kad sam ga na NOVA TV gledao u njegovim "humorističnim" scenama,gdje je vjerojatno zbog bivše žene dobijao angažmane

  • DominikLivakovic1 10.06.2020.

    Isfrustriran jer mu je obožavatelj MPT izbio zub. Dobro je prošao sa samo jednim izbijenim.

  • mrTrobec 10.06.2020.

    Zaboravili ste titulu dilera i pjevača

Komentiraj...
Vidi sve komentare