To je to što me zanima!

Valentić: 'Najvažnije mi je da su roditelji dobro, saniramo štetu'

U potresu je stradala kuća roditelja Marija Valentića, a on s prijateljima radi na popravljanju štete. Javio nam se iz stradale kuće u Petrinji
Vidi originalni članak

Potres jačine 6,2 prema Richteru u utorak je napravio ogromnu štetu na području Petrinje, Siska i okolice. Mnogi su otišli u Petrinju kako bi sanirali štetu i pružili pomoć ljudima koji su ostali bez domova. Među njima je i glumac, model i fitness trener Mario Valentić (40), koji je odrastao u Petrinji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tužni prizori Petrinje iz zraka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stradala je kuća njegovih roditelja, a on s prijateljima radi na popravljanju štete. Javio nam se iz stradale kuće u Petrinji. 

- Kuća u kojoj žive moji roditelji ima štete na krovu, koju smo djelomično sanirali. I sada je upravo popravljamo. Dimnjaci su se srušili i time se bavimo - govori nam Mario.

Kaže kako su njegovi roditelji u šoku, ali su dobro. Spavali su u automobilu. 

- Najvažnije je da su živi - kaže Valentić. 

Mnogima je prošla noć bila neprospavana. Ljudi su boravili u automobilima, na cesti ili su pronašli privremeni dom. Većina njih koja je doživjela potres nije mogla mirno zaspati od straha i šoka. Mario je, također, jedva oka sklopio.

- Vratio sam se sinoć kasno u Zagreb i sada sam ponovno otišao u Petrinju. Nisam mogao zaspati, oči sam sklopio na možda sat vremena. Ali i ja sam dobro, to je bitno. Djelujemo, radimo. Bit će sve dobro - rekao nam je Mario. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mickeymouse82 01.01.2021.

    nebitan lik

  • kiwi2016 01.01.2021.

    Roditelji ti spavaju u autu? Pa šta im nisi ponudio da spavaju u tvojem stanu, baš si sin za poželjet!

  • 31.12.2020.

    Lik željan pažnje

Komentiraj...
Vidi sve komentare