Obavijesti

Show

Komentari 36

Valentić: 'Najvažnije mi je da su roditelji dobro, saniramo štetu'

Valentić: 'Najvažnije mi je da su roditelji dobro, saniramo štetu'
7

U potresu je stradala kuća roditelja Marija Valentića, a on s prijateljima radi na popravljanju štete. Javio nam se iz stradale kuće u Petrinji

VIDEO

Potres jačine 6,2 prema Richteru u utorak je napravio ogromnu štetu na području Petrinje, Siska i okolice. Mnogi su otišli u Petrinju kako bi sanirali štetu i pružili pomoć ljudima koji su ostali bez domova. Među njima je i glumac, model i fitness trener Mario Valentić (40), koji je odrastao u Petrinji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tužni prizori Petrinje iz zraka

Pokretanje videa...

Petrinja iz Zraka 01:14

Stradala je kuća njegovih roditelja, a on s prijateljima radi na popravljanju štete. Javio nam se iz stradale kuće u Petrinji. 

- Kuća u kojoj žive moji roditelji ima štete na krovu, koju smo djelomično sanirali. I sada je upravo popravljamo. Dimnjaci su se srušili i time se bavimo - govori nam Mario.

Kaže kako su njegovi roditelji u šoku, ali su dobro. Spavali su u automobilu. 

- Najvažnije je da su živi - kaže Valentić. 

Mnogima je prošla noć bila neprospavana. Ljudi su boravili u automobilima, na cesti ili su pronašli privremeni dom. Većina njih koja je doživjela potres nije mogla mirno zaspati od straha i šoka. Mario je, također, jedva oka sklopio.

- Vratio sam se sinoć kasno u Zagreb i sada sam ponovno otišao u Petrinju. Nisam mogao zaspati, oči sam sklopio na možda sat vremena. Ali i ja sam dobro, to je bitno. Djelujemo, radimo. Bit će sve dobro - rekao nam je Mario. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin