To je to što me zanima!

Valentina i Vatroslav bušenjem balona otkrili: Stiže nam dječak

Gospođa Tijan je prije nekoliko mjeseci 'zasukala rukave' i pokrenula vlastiti posao oko dekoriranja rođendana, krštenja, vjenčanja i ostalih svečanosti i proslava
Vidi originalni članak

Valentina Kordić Tijan (28) i Vatroslav Tijan (42) upoznali su se u showu 'Ljubav je na selu'. Kliknuli su i nastavili se družiti i nakon što su se ugasile kamere. Roditelji su djevojčice Viktorije (1), a par je sredinom lipnja objavio kako će uskoro dobiti pojačanje u obitelji jer je Valentina trudna.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

E sada je došlo vrijeme za veselje. Spol bebe odlučili su saznati na popularni 'Instagram' način. Riječ je o 'bušenju baluna' iz kojeg izlaze roze ili plave konfete. S brojnim pratiteljima podijelili su kako će na svijet uskoro doći dječak.

- Strah me. Što misliš, dječak ili djevojčica? - pitala je vidno raspoložena Valentina. 'Dvospolac', našalio se Vatroslav. Prije mjesec dana pratitelji su 'šuškali' kako Valentina 'nosi' blizance. 

- Haha, a kud blizanci. Valjalo bi, ali bi ja završila u ludnici i ovako sam već jednom nogom - našalila se Valentina u svom stilu. 

Podsjetimo, gospođa Tijan je prije nekoliko mjeseci 'zasukala rukave' i pokrenula vlastiti posao oko dekoriranja rođendana, krštenja, vjenčanja i ostalih svečanosti i proslava. 

POGLEDAJTE novu epizodu ‘FIRME’: Ono kad se ne predaješ na razgovoru za posao

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mentalist1 09.11.2020.

    Ako guta onda moze proci, ako ne, nema sanse da dobije.

  • black_cat 09.11.2020.

    zanimljiva je vijest o broju zaraženih od ovih nebitnih likova.

  • malenazd9 09.11.2020.

    Ah baloni,so last year... hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare