To je to što me zanima!

Valentina iz 'Ljubav je na selu' ponovno prozvala bivšeg muža Vatroslava: 'Koji je to bolesnik'

Par se upoznao u devetoj sezoni 'Ljubav je na selu', a u travnju prošle godine su objavili vijest da se razvode
Vidi originalni članak

Bivši kandidati emisije 'Ljubav je na selu', Valentina Kordić i Vatroslav Tijan u procesu su razvoda, a ona se sada požalila svojim pratiteljima na Instagramu. 

'TATA MI NIŠTA NIJE REKAO' Sjećate li se Josipa iz 'Ljubav je na selu'? Nedavno je saznao da ima polusestru! 'Bio mi je šok'

Valentina je na storyju objavila screenshot grupe, u kojoj su roditelji čija djeca idu u vrtić s njezinom, a u koju se Vatroslav pridružio. 

- Koji je to bolesnik ja ne vjerujem! Ovom teroru s njim nema kraja i očito ga nikad neće biti - napisala je Valentina, pa nastavila: 

- Ja sam ih vodila i išla po njih non stop dok sam živjela s njim i ne zato jer sam ja to htjela nego zato što se brižni otac nikad nije niti ponudio da on ode po njih ili da ih odveze u vrtić. U vrtiću u grupi su sve mame, ali sve. I sad se on pravi pametan, on kao mora sve znati, odjednom on mora u svemu sudjelovati i on se pridružuje grupi. Pa je l‘ moguće da sam se ja sad toliko nasekirala da se sva tresem i ne mogu doć‘ sebi. 

OBITELJSKE VEZE Suzana iz 'Ljubav je na selu': 'Teta sam Tiji Jurčić. Smeta mi što je promijenila prezime...'

Prisjetimo se, par se upoznao u devetoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'. Nakon završetka snimanja showa započeli su vezu i unatoč razlici u godinama, vjenčali su se krajem srpnja 2019. u Ražancu. Par je u braku dobio dvoje djece, a u travnju prošle godine otkrili da se rastaju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 21.02.2024.

    Ništa manji od tebe ...

  • liliZG2.0 21.02.2024.

    koliko ja vidim , u ovom slučaju nahrdat će samo djeca, sada počinje prepucavanje njihovih roditelja preko njihovih leđa, tko je bio veći roditelj dok su bili skupa.

  • 21.02.2024.

    Jel ovo ona kojoj smetaju crkvena zvona?

Komentiraj...
Vidi sve komentare