To je to što me zanima!

Valentina Tijan ljuta na Arenu: Ulaz 70 kuna, a nema fotkanja?

Pa zašto onda da ulazim? Zašto da platim 70 kuna?, napisala je Valentina na Instagramu. Iako se nije fotografirala unutar pulske Arene, Valentina je 'nabacila' nekoliko fotografija ispred nje
Vidi originalni članak

Par koji se upoznao u showu 'Ljubav je na selu' Valentina Kordić Tijan (28) i Vatroslav Tijan (42) krajem prošle godine preselili su se iz okolice Zadra u Pulu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Valentinu i Vatroslava pokrali na svasbi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čini se kako Valentina uživa u novom okruženju, no jedna stvar ju je razljutila u Puli. Fotografirala je pulsku Arenu i požalila se.

- Pa je li moguće da se ulaz naplaćuje 70 kuna i onda se ne može ništa slikati niti snimati? Pa zašto onda da ulazim? Zašto da platim 70 kuna? - napisala je Valentina na Instagramu.

Iako se nije fotografirala unutar pulske Arene, Valentina je 'nabacila' nekoliko fotografija ispred nje. Društvo joj je pravila prijateljica Rea. 

Što se tiče novog stana, Valentina je sve pomno isplanirala do posljednjeg detalja.

IZ LJUBAVI NA SELU Tijan stigla iz bolnice, sinčića je posebno sredila: 'Mamin frajer'

- Potrudila sam se oko uređenja. Nedostaje mi još nekih stvari koje sam imala u planu iako možda imam malo mjesta, ali nadam se da ću još i to uspjeti dovesti u red. Onda će sve biti 'tip top' kako sam i zamislila, mada sam i ovako zadovoljna - rekla je Tijan nakon preseljenja. U pulskoj bolnici im se rodio sinčić Vito sredinom siječnja, točno na Vatroslavov rođendan, a par ima i kćer Viktoriju (2). 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • edina@ivana 02.04.2021.

    Seljanko idi cuvaj ovce kod tvog oca,letis previse u zdrak...napacena seljanko

  • skija 27.02.2021.

    Koja je to

  • 26.02.2021.

    Naravno da fotkanje u pulskoj areni nije zabranjeno. Bila sam prisutna kad je mlada dama htjela sa velikom kutijom (robe) ući u arenu uz pitanje ako se smije fotografirati u par odjevnih kombinacija na što joj je voditeljica rekla da samo zatraži dozvolu od uprave Arheološkog muzeja Istre koju je potvrdno i s odobrenjem dobila par sati nakon jer takva je procedura kad se radi o promotivnom snimanju ,fotografiranju i sl. Očito joj je manjkalo drame i pozornosti kad je imala potrebu ovako požaliti se i dati krivi dojam da se nitko ne može fotkati u areni. Inače dozvola nije potrebna za selfije i sl ali ako nosite kufer robe u antički spomenik normalna je stvar da za to treba tražiti dopuštenje od uprave muzeja i obavijestiti ih u koje svrhe to radite...

Komentiraj...
Vidi sve komentare