To je to što me zanima!

Valentina Tijan: Luka mi je jako zgodan, a Nikolina me iritira...

Nije u redu od nje da se tako odnosi prema Adamu i da ga stalno ponižava pred drugima i govori mu takve stvari. Da sam na njegovom mjestu, davno bih otišla od tamo ili bi njoj vratila istom mjerom, rekla je
Vidi originalni članak

Brojni Hrvati prate 'Brak na prvu', a kontroverznom realityju nije odoljela ni Valentina Tijan (26), bivša natjecateljica showa 'Ljubav je na selu'. Ona i Vatroslav (41) upoznali su se i zaljubili u devetoj sezoni showa, a kasnije su se vjenčali te dobili kćer.

- 'Brak na prvu' gledam svaku večer. Sviđa mi se show, samo mislim da je to sve gluma i da nitko tamo nije došao iskreno, nego da bi uzeo novce, možda se reklamirao i slično - iskreno nam je rekla Valentina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaže da joj je od svih sudionika realityja najdraža Nadia.

- Možda griješim u vezi nje, al mi je ona nekako simpatična, djeluje mi kao jako dobra ženica i uvijek je pozitivna i nasmijana, njoj je sve super i u svemu vidi nešto dobro - poručila je.

Valentini, kaže, nije najbolje sjela Nikolina.

- Jer me jako iritira njezino ponašanje općenito i odnos prema Adamu. On mi barem pred kamerama djeluje kao jako dobra, mirna i povučena osoba... Nije u redu od nje da se tako odnosi prema njemu i da ga stalno ponižava pred drugima i govori mu takve stvari. Da sam na njegovom mjestu, davno bih otišla od tamo ili bi njoj vratila istom mjerom - iskrena je.

Iako su joj najdraži par Nadia i Luka, smatra da od njih neće biti ništa.

- Ali u početku sam baš mislila da su oni kliknuli i da će biti zajedno... On je jako zgodan! Da sam ja tamo, njega bih poželjela za muža ha ha ha, a i nekako izgleda kao dobra osoba - otkrila je Valentina.

'NAŠE PRVO KUPANJE' Valentina i Vatroslav iz 'Ljubav je na selu' brčkaju se s kćeri...

Priznaje kako su je šuškanja da su Adam i Goga u stvarnom životu zajedno itekako zaintrigirala.

- Iskreno, ne bih nikako voljela da su ta nagađanja oko njih dvoje istinita. I to me baš jako zanima sad, počela sam pratiti i njega i nju, odnosno njega pratim jer mi je dobar lik, a njoj samo škicnem na profil. U početku mi je djelovala kao dobra žena, prvenstveno mi se svidjelo što su ona i Dejan djelovali tako zaljubljeno i kao da su kliknuli na prvu.. Ali sad vidim da je to samo bila gluma. Mislim da je Dejan dobra osoba i da se on u nju stvarno zaljubio, barem se tako ponašao, dok me je ona totalno razočarala i pala mi je u očima - kazala je.

Iako joj Nikolina nije najbolje sjela, draža joj je od Goge.

- A sad nam prestaje samo pratiti i čekati završetak pa da vidimo što će od toga svega biti - zaključila je Valentina.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • sprangija 25.04.2020.

    Luki kad skines tu bradu nista ti ne ostane

  • Judita👥 25.04.2020.

    Zanimljivo nije rekla da joj je Valentina ok 😃 jer većini je hm..nego baš najdu,pardon nadju 🤗

  • Cirenac 25.04.2020.

    Valentina je super kokica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare