To je to što me zanima!

Valentina zamijenila matičara i muža, a Nikolina i dalje hladna

Dok su Valentina i Marinko zauzeti vjenčanjem, ostali parovi odlaze na medeni mjesec. Nikolina i Adam nikako ne uspijevaju pronaći zajednički jezik dok su se Nadia i Luka poprilično zbližili
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolinini frajeri: Za Mijom je pustila suzu, a muža jedva ljubi

U večerašnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' gledatelji će svjedočiti još jednom vjenčanju, onom između Valentine Hržić (45), razvedene majke dvoje djece, te Marinka Matejaka (47), oca jedne kćeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On za sebe kaže da je bio mamac za pogrešne žene, što vjeruje da bi ovaj show mogao promijeniti. Ostvarit će mu se želja i da ima kaubojsko vjenčanje, ali zbog svega toga mladenka će misliti da je mladoženja - matičar.

Dok su oni zauzeti vjenčanjem, ostali parovi odlaze na medeni mjesec. Nikolina Tutić (31) i Adam Kromer (33) nikako ne uspijevaju pronaći zajednički jezik dok su se Nadia Amić (29) i Luka Budak (29) poprilično zbližili, ali on još uvijek čeka poljubac. 

- Susreli su nam se pogledi i nasmijali smo se i mislim da je to jedan pozitivan početak svega - rekao je Luka nakon njihova vjenčanja.

Na svadbi su mladenci imali priliku iskreno razgovarati i bolje se upoznati pa je tako Luka doznao da Nadia ima sina Leonarda, a ona je doznala da je Luka posvojen.

- Nakon našeg razgovora krenula je kemija, a kako će dalje ići, vidjet ćemo - zaključio je Luka. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dinamary 23.03.2020.

    Ona je fina dama i njoj treba netko na nivou...ne podcjenjujem ovog tipa, ali jednostavno nisu par.

  • brocker 23.03.2020.

    ovo ne razmem,47 godina i umirovljenik,sramota čovjek u najboljim godinama u mirovini,pa otkud samo ispadate,zato i jesmo u k...u,...

  • Tinkerbelll 23.03.2020.

    Kakav nespojiv spoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare