To je to što me zanima!

Vampirica Olja otvorila trgovinu nakon optužbi za pronevjeru, a stigle su brojne zvijezde sa sela

U jeku novog poduzetničkog pothvata, Olja se suočava sa sudskom bitkom. Protiv nje se vodi sudski postupak zbog gospodarskih malverzacija. Terete je da je s pokojnim mužem pronevjerila milijune kuna
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica Olja Einfalt, poznatija kao Vampirica Olja sinoć je u centru Splita ponovno otvorila svoj modni dućan 'Skandal' nakon tromjesečne pauze. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na otvorenje su došli kolege i prijatelji iz showa 'Ljubav je na selu', a njene modne kreacije nosile su Bahra Zahirović te nova voditeljica showa Anita Martinović.

Osim njih na otvorenju trgovine bili su i Mara Sučić, Renata Šapina, Dragan Kežić i Željan Arnerić, kolege iz 13. sezone showa 'Ljubav je na selu'.

Olja se istovremeno suočava sa sudskom bitkom. Naime, protiv nje se vodi sudski postupak zbog gospodarskih malverzacija. Terete je da je s pokojnim suprugom pronevjerila 17.5 milijuna kuna.

'NISAM KRIVA' Vampirica Olja na sudu: Terete je da je s pokojnim suprugom pronevjerila 17,5 milijuna kuna

- Istina je da je firma upala u poslovne probleme i da se nisu mogle ispoštovati sve obaveze prema svima, dok je u isto vrijeme i nama dosta poslovnih partnera ostalo dužno značajan novac i prevarilo nas. Iako sam formalno bila direktor, radila sam isključivo dizajn i umjetnički dio poslovanja te nisam niti imala vremena za ostale aspekte poslovanja firme s obzirom na ogroman obujam posla vezano za dizajn. Operativni dio firme vodio je moj pokojni muž Marko - ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 22.06.2021.

    Olja mi je ljepša od Indire i Nine, puno bolje izgleda.

  • Štefanija123 22.06.2021.

    bezplatna reklama sve otišlo naoperacije pomlađivanje i sada daj što daš

  • Bicek 22.06.2021.

    cure su zakon ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare