Show

Komentari 79

Vampirica Olja otvorila trgovinu nakon optužbi za pronevjeru, a stigle su brojne zvijezde sa sela

Vampirica Olja otvorila trgovinu nakon optužbi za pronevjeru, a stigle su brojne zvijezde sa sela

U jeku novog poduzetničkog pothvata, Olja se suočava sa sudskom bitkom. Protiv nje se vodi sudski postupak zbog gospodarskih malverzacija. Terete je da je s pokojnim mužem pronevjerila milijune kuna

Modna dizajnerica Olja Einfalt, poznatija kao Vampirica Olja sinoć je u centru Splita ponovno otvorila svoj modni dućan 'Skandal' nakon tromjesečne pauze. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na otvorenje su došli kolege i prijatelji iz showa 'Ljubav je na selu', a njene modne kreacije nosile su Bahra Zahirović te nova voditeljica showa Anita Martinović.

Osim njih na otvorenju trgovine bili su i Mara Sučić, Renata Šapina, Dragan Kežić i Željan Arnerić, kolege iz 13. sezone showa 'Ljubav je na selu'.

Otvorenje Skandal trgovine Olje Einfalt u društvu zvijezda Ljubav je na selu

Olja se istovremeno suočava sa sudskom bitkom. Naime, protiv nje se vodi sudski postupak zbog gospodarskih malverzacija. Terete je da je s pokojnim suprugom pronevjerila 17.5 milijuna kuna.

- Istina je da je firma upala u poslovne probleme i da se nisu mogle ispoštovati sve obaveze prema svima, dok je u isto vrijeme i nama dosta poslovnih partnera ostalo dužno značajan novac i prevarilo nas. Iako sam formalno bila direktor, radila sam isključivo dizajn i umjetnički dio poslovanja te nisam niti imala vremena za ostale aspekte poslovanja firme s obzirom na ogroman obujam posla vezano za dizajn. Operativni dio firme vodio je moj pokojni muž Marko - ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.