To je to što me zanima!

Vampirica Olja ponovno šokira; Na Splitski festival nosila je bič

Splitski festival iz godine u godinu privlači sve više pažnje posjetitelja, a publika je sve zahtjevnija. Ipak, čak je i takvu publiku uspjela iznenaditi vampirica Olja. Prvi dan bila je vilenjakinja, a drugi dan ponijela je bič
Vidi originalni članak

Drugi dan festivala pun je zabavnih događanja, a svoj zabavi odlučila se pridružiti i vampirica Olja Einfalt koja je najveću slavu stekla sudjelovanjem u emisiji "Ljubav je na selu", a nakon emisije često je privlačila pažnju javnosti neobičnim stilom oblačenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Olja se, po običaju, ne ustručava kreativno izraziti kroz svoj styling. Tako je ovaj puta obukla kratki crni kožni kompletić s bodljama i debelim kožnim remenjem u kojemu je, umjesto vampirice, postala krotiteljica.

KONTROVERZNA SPLIĆANKA Golišava vampirica Olja plesala oko šipke pa mijenjala 'krpice'

Na ruke je navukla baršunaste rukavice, lice ukrasila tamnom šminkom, vrat debelom kožnom ogrlicom, a nije zaboravila niti na bedra oko kojih je, također, kožno remenje.

Kako to ne bi bila Olja bez nekog neobičnog detalja koji privlači poglede upravo na nju, tako je ovaj puta kao ukras u ruci donijela crveno-crni bič.

Ništa manje pažnje nije privlačila niti dan ranije u vilenjačkom izdanju. Kako smo već i naviknuli kod osebujne Olje, ni ova kombinacija nije bila obična.

SHOW NA SPLITSKOM FESTIVALU Olja vampirica je došla s ušima vilenjaka, Dori Pleško se haljina digla, a Doris pričala s Borisom

Na sebi je imala dugu crnu haljinu sa velikim prorezom i prozirnim dijelom oko dekoltea. Najviše pažnje plijenio je sigurno modni detalj na ušima.

Radi se o umetku na uši koji izgledaju kao uši likova sage "Gospodar prstenova". Mnogi fanovi prilazili su Olji i tražili je sliku što je ona vrlo rado prihvaćala. Zanimljivo je kako je Olja cijelu večer provela za stolom u društvu nas novinara. Očito joj medijska popularnost izrazito odgovara.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 11.07.2021.

    Kaj je toj ženi?

  • Ghost7 11.07.2021.

    Baba aj spavat,proso je dnevnik

  • Medo_Brundo_1 11.07.2021.

    Pa u čem je problem ?? Žena je samo željna pažnje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare