To je to što me zanima!

Vampirica Olja uplašila bivšeg muža Doris Pinčić; Sačekala ga, a on vidio bič u ruci pa pobjegao

Olja se za Splitski festival odlučila posebno srediti, na sebe je obukla kožni kompletić i držala bič u ruci. Kada ju je vidio, Boris je pobjegao
Vidi originalni članak

Splitska vampirica Olja Einfalt odlučila je bivšeg muža Doris Pinčić, Borisa Rogoznicu sačekati iza pozornice dok je pjevao pjesmu Antonije Šole 'Nitko kao ti'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Olja je najveću slavu stekla sudjelovanjem u emisiji "Ljubav je na selu", a nakon emisije često je privlačila pažnju javnosti neobičnim stilom oblačenja. Po običaju, nije se ustručavala kreativno izraziti kroz svoj styling.

NEOČEKIVANO Ipak ga je najavila: Doris je izrekla ime bivšeg supruga, a on je otpjevao ljubavnu baladu

Tako je ovaj puta obukla kratki crni kožni kompletić s bodljama i debelim kožnim remenjem u kojemu je, umjesto vampirice, postala krotiteljica. Kako to ne bi bila Olja bez nekog neobičnog detalja koji privlači poglede upravo na nju, tako je ovaj puta kao ukras u ruci donijela crveno-crni bič.

Čini se kako njezin styling ove večeri nije bio po Borisovom ukusu. Strpljivo ga je čekala iza pozornice, a on, čim ju je vidio, iznenadio se, potrčao i pobjegao glavom bez obzira.

Vampiricu je ovo razočaralo jer, kako piše Slobodna Dalmacija, samo mu je htjela pristojno čestitati na lijepoj izvedbi i reći mu da ima rodbinu u Rogoznici kako bi vidjela imaju li ona i Boris kakav zajednički rod.

KROTITELJICA Vampirica Olja ponovno šokira; Na Splitski festival nosila je bič

Idi na 24sata

Komentari 47

  • mexpert 03.08.2021.

    Idealna za tjerat vrane

  • 15.07.2021.

    Kad je vidim poželim biti Drakula.

  • 11.07.2021.

    Koja ljudina...ne daj boze da ponovo zarati

Komentiraj...
Vidi sve komentare