Show

Komentari 47

Vampirica Olja uplašila bivšeg muža Doris Pinčić; Sačekala ga, a on vidio bič u ruci pa pobjegao

Vampirica Olja uplašila bivšeg muža Doris Pinčić; Sačekala ga, a on vidio bič u ruci pa pobjegao

Olja se za Splitski festival odlučila posebno srediti, na sebe je obukla kožni kompletić i držala bič u ruci. Kada ju je vidio, Boris je pobjegao

Splitska vampirica Olja Einfalt odlučila je bivšeg muža Doris Pinčić, Borisa Rogoznicu sačekati iza pozornice dok je pjevao pjesmu Antonije Šole 'Nitko kao ti'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Olja je najveću slavu stekla sudjelovanjem u emisiji "Ljubav je na selu", a nakon emisije često je privlačila pažnju javnosti neobičnim stilom oblačenja. Po običaju, nije se ustručavala kreativno izraziti kroz svoj styling.

Tako je ovaj puta obukla kratki crni kožni kompletić s bodljama i debelim kožnim remenjem u kojemu je, umjesto vampirice, postala krotiteljica. Kako to ne bi bila Olja bez nekog neobičnog detalja koji privlači poglede upravo na nju, tako je ovaj puta kao ukras u ruci donijela crveno-crni bič.

Čini se kako njezin styling ove večeri nije bio po Borisovom ukusu. Strpljivo ga je čekala iza pozornice, a on, čim ju je vidio, iznenadio se, potrčao i pobjegao glavom bez obzira.

Vampiricu je ovo razočaralo jer, kako piše Slobodna Dalmacija, samo mu je htjela pristojno čestitati na lijepoj izvedbi i reći mu da ima rodbinu u Rogoznici kako bi vidjela imaju li ona i Boris kakav zajednički rod.

Najčitaniji članci