To je to što me zanima!

Vanja Halilović ponovno zavodi: Duge noge stavila je u prvi plan

U kampanji za haljine sudjeluje i njezina kolegica Antonija Stupar Jurkin. Djevojke nisu mogle ne odoljeti kampanji, pa su odlučno pozirale ispred fotoreportera. Trenutke sa snimanja podijelile su na društvenih mrežama
Vidi originalni članak

Bivša loto djevojka Vanja Halilović (36) ovog se ljeta na društvenim mrežama pohvalila novom kampanjom na kojoj radi.

IMA I LISICE Seksi policajka Vanja obuzdala je bivšeg 'playboya' Barbierija

Iako ovog puta nije pozirala u kupaćem kostimu, već u kratkoj ružičastoj haljini na Vanji se i dalje primijeti istrenirano tijelo, a u prvom planu ističu se njezine duge noge. 

U kampanji za haljine sudjeluje i njezina kolegica Antonija Stupar Jurkin (36) koja već dvije godine nije TV voditeljica već je otišla u Odjel komunikacija i marketinga RTL-a.

Ipak djevojke nisu mogle ne odoljeti i ne sudjelovati u ovoj kampanji, pa su odlučno pozirale ispred fotoreportera. Trenutke sa snimanja podijelile su i na svojim profilima društvenih mreža. 

U videozapisu koji je Antonija podijelila na društvenim mrežama obožavateljima je dala do znanja koliko im je bilo zabavno pozirati za kampanju. 

Naime, u videozapisu je Stupar Jurkin grlila Vanju te pokušala pozirati na jednoj nozi dok je Vanja morala potezati svoj dugački rep kose, a nakon nekoliko trenutaka djevojke su zamijenile uloge. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Halili i Stupi opet haraju - komentar je jednog od brojnih obožavatelja koji su sretni što Antonija i Vanja ponovno surađuju. 

Vanja je, čini se, obuzdala svog partnera Franu Barbierija (49). Često se je može vidjeti u njegovu lokalu. Par je u vezi sedam godina. Navodno su se i zaručili, a Vanja se uselila u njegov stan u Zagrebu, u kojemu je svojedobno živjela Kristina Bradač, njegova bivša cura. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • makimaki 26.06.2019.

    ***Admin***: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • Miške 26.06.2019.

    Kad sam pogledao ovu sliku desno, pomislio sam da je to Mirna Berent

  • AnonymAnus 26.06.2019.

    Od ovih prirodnih poza će si iskrivit kralježnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare