To je to što me zanima!

Vanja Mamić: Nemam vremena za dečka, nisam ni zaljubljena

Bivša supruga Zorana Mamića stigla je na predstavljanje S haljine, nove modne linije malih crnih haljina koje je pokrenula Lana Biondić, kolumnistica i spisateljica
Vidi originalni članak

Važnija su mi moja djeca i konji nego neki tip. Nemam vremena tražiti frajera. Nisam zaljubljena, rekla nam je Vanja Mamić na predstavljanju S haljine, nove modne linije malih crnih haljina koje je pokrenula Lana Biondić. Kolumnistica i autorica knjige 'Život na visokoj peti'. Jetseterica koja je godinama bila buyer za Heruc galeriju krenula je u vlastiti obrt kako bi pokazala uspjeh jer do sada se nije smatrala uspješnom.

- Svoj status u društvu, srećom, nisam zaradila uspjehom već osobinama poput dobrote, iskrenosti, razumjevanja i povjerenja koji drugi u mene imaju, a to mi je važnije od bilo kakvog materijalnog uspjeha. Draže mi je kad mi netko kaže da sam dobra osoba i kad me upozna, pa promijeni o meni mišljenje i kaže: E pa ti si druga osoba nego što sam mislio!" - kaže Biondić. 

Njezine haljine došla je pogledati i Tatjana Ivanišević čiji je suprug Goran nedavno snimio spot za BBC. U njemu se ljubi s britanskom komičarkom, no njegova supruga to nije htjela komentirati. Jelena Veljača također nije htjela komentirati ništa osim što je pohvalila Lanine haljine, neugodno joj je bilo jer je njezin bivši dečko producent Roman Majetić bio nedaleko od nje. Izbjegavali su poglede i nisu pričali. Oboje su došli bez partnera.   

Idi na 24sata

Komentari 25

  • mila 19 27.03.2012.

    biondićka previše ružno ostarila a dragović od sebe napravila štuku,ni dica ne liće na nju...uuuhhhhh..jadan naš goran! smi li on nju poljubit a da se štagod ne makne?

  • jošpitaš 27.03.2012.

    riješila se jednog mamlaza pa sad pazi u što ulijeće, što joj i ovako fali? a ova Tanja je sve ružnija ni Sevka nema tak ružne čobe, za Veljaću samo jedna rijeć-vampir

  • sspavlovic734 27.03.2012.

    mlada ,lijepa,zgodna i slobodna,šta više poželjeti :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare