To je to što me zanima!

Vanja Rupena: Mentalno sam bliža Talijanima nego Hrvatima

Manekenka i talijanski ekonomist, kojeg 'od milja' zove Lele, zajedno su 13 godina. Žive u Milanu gdje je Vanja izgradila modnu karijeru i okušala se kao voditeljica na televiziji
Vidi originalni članak

Model i bivša misica iz Umaga, Vanja Rupena (40) svoju sreću prije nekoliko godina odlučila je tražiti van granica. Modnu agenciju otvorila je u Italiji, a povremeno dolazi u rodnu Istru. 

Ovaj put u domovinu se vraća poslovno, a cilj joj je pronaći nova lica za svoju modnu agenciju, a kako bi ih pronašla krajem ljeta najavila je casting 'Nova lica u Umagu'. 

- Mentalno sam sada bliže Talijankama i curama iz Europe nego Hrvaticama, jer Hrvatice znaju da su zgodne. Ali nije sve u ljepoti. Meni manekenka ne treba biti zgodna, mora imati stav, nešto posebno na sebi, ne mora biti najljepša cura na svijetu - otkrila je u intervjuu za Exkluziv.

Osim poslovne, Vanja niže i privatne uspjehe. Još uvijek cvjetaju ruže u braku s Rafaellom Franciosom (35) s kojim ima sina. Manekenka i talijanski ekonomist, kojeg 'od milja' zove Lele, zajedno su 13 godina. Žive u Milanu gdje je Vanja izgradila modnu karijeru i okušala se kao voditeljica na televiziji. 

- Baš smo moj muž i ja pričali da bismo u starosti mogli živjeti u Istri iako mi živimo na jugu Italije i imamo dobru kvalitetu života - rekla bivša misica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tkosamja? 24.07.2019.

    Takvom izjavom sama sebe vrijeđaš.

  • 23.07.2019.

    Rupo ostani u Italiji i živi svoj život.

  • medeki 23.07.2019.

    Ja bih po komentarima rekao da su Hrvati zreli za....ne smijem napisat gdje. Vanja je godinama radila kao voditeljica vrlo gledane emisije na RAI, poslije je otvorila uspješnu agenciju i želi također pomoći curama iz Hrvatske. Kad živiš negdje dvije trećine života, jasno je da poprimiš taj mentalitet ( osim ako ne šljakaš sa zemljacima u tvornici pseće hrane i družiš se samo s njima). Glupo bi bilo da je ostala zatucana kao ovii što je pljuju u komentarima a imala je priliku "rasti" što je i učinila!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare