To je to što me zanima!

Vanja Rupena preskupa, pa Zlata pjeva 'evergreene’

Mlada voditeljica u dječjem programu HTV-a baš je planirala otići na godišnji odmor. Ponudu da vodi novi subotnji show ipak nije mogla odbiti
Vidi originalni članak

Žao mi je, ali s Vanjom Rupenom se nismo mogli dogovoriti oko financija. Naša mlada voditeljica Zlata Muck idealna je za taj angažman, rekao nam je glavni urednik zabavnog programa HTV-a Mirko Fodor.
- Htjela sam malo pobjeći od posla i otići na godišnji odmor jer u dječjem programu imam slobodne dane, ali ovakva prilika se ne odbija. Ovo mi je kompliment - rekla nam je Zlata (25).
- Emisija kreće 3. siječnja i ide uživo. To mi je puno draže nego da se snima. Još nemam tremu, ali sam sigurna da ću je imati kad počne - kaže Zlata, koja će voditi s Robertom Ferlinom (42).
- Roberta sam upoznala tek jučer na probi. Simpa mi se čini. U emisiji su stare pjesme, a pjevaju ih novi pjevači. Ferlin se našalio: 'Staro i mlado, kao ja i ti’ - smije se Zlata.
- Pa skoro sam duplo stariji od nje - kaže Robert. U sedam emisija pjevat će uvijek istih šest pjevača - Vanna, Jelena Radan, Maja Blagdan, Massimo, Đani Stipanićev i Jacques Houdek. U svakoj emisiji pjevat će po dva domaća hita iz određenog vremenskog razdoblja, a publika će odabrati najbolju pjesmu koja ide u finale.
- Iako odjeću još nisam vidjela, mislim da će biti retro - priča voditeljica. U “Plesu sa zvijezdama” Zlata je s Ištvanom Vargom osvojila drugo mjesto. Zlata možda i u novom projektu zapleše i zapjeva. Hoće li, HTV-ovi urednici nam nisu željeli otkriti.

VANJA RUPENA ODUSTALA ZBOG PREMALOG HONORARA?
Bivša Miss Hrvatske odbila je ponudu HTV-a da vodi show. Šuška se da joj se nije svidjela visina honorara. Vanja Rupena je prije godinu dana u talijanskom talk showu “Ciao Darwin” bila angažirana kao showgirl - nosila je revije, plesala i izvodila skečeve. Show se prikazivao na televiziji Canale 5, koja je u vlasništvu Silvija Berlusconija. Vanja (30) trenutačno radi kao prezenterica u mozaičnoj emisiji sadržaja “Markette” na kanalu LA 7. Sebe zamišlja kao voditeljicu u sportskom programu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Elio 29.12.2008.

    dobra je zlata volim je i slušat na anteni. super je zenska :)

  • Miss_Sarcastic 29.12.2008.

    meni je zlata slatka. mislim da će biti odlično.

  • nea-zg 29.12.2008.

    pa mogli su joj ipak dat mlađeg i zgodnijeg voditelja,da to na nesto slici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare