Obavijesti

Show

Komentari 3

Vanja Rupena preskupa, pa Zlata pjeva 'evergreene’

Vanja Rupena preskupa, pa Zlata  pjeva 'evergreene’
3

Mlada voditeljica u dječjem programu HTV-a baš je planirala otići na godišnji odmor. Ponudu da vodi novi subotnji show ipak nije mogla odbiti

VIDEO

Žao mi je, ali s Vanjom Rupenom se nismo mogli dogovoriti oko financija. Naša mlada voditeljica Zlata Muck idealna je za taj angažman, rekao nam je glavni urednik zabavnog programa HTV-a Mirko Fodor.
- Htjela sam malo pobjeći od posla i otići na godišnji odmor jer u dječjem programu imam slobodne dane, ali ovakva prilika se ne odbija. Ovo mi je kompliment - rekla nam je Zlata (25).
- Emisija kreće 3. siječnja i ide uživo. To mi je puno draže nego da se snima. Još nemam tremu, ali sam sigurna da ću je imati kad počne - kaže Zlata, koja će voditi s Robertom Ferlinom (42).
- Roberta sam upoznala tek jučer na probi. Simpa mi se čini. U emisiji su stare pjesme, a pjevaju ih novi pjevači. Ferlin se našalio: 'Staro i mlado, kao ja i ti’ - smije se Zlata.
- Pa skoro sam duplo stariji od nje - kaže Robert. U sedam emisija pjevat će uvijek istih šest pjevača - Vanna, Jelena Radan, Maja Blagdan, Massimo, Đani Stipanićev i Jacques Houdek. U svakoj emisiji pjevat će po dva domaća hita iz određenog vremenskog razdoblja, a publika će odabrati najbolju pjesmu koja ide u finale.
- Iako odjeću još nisam vidjela, mislim da će biti retro - priča voditeljica. U “Plesu sa zvijezdama” Zlata je s Ištvanom Vargom osvojila drugo mjesto. Zlata možda i u novom projektu zapleše i zapjeva. Hoće li, HTV-ovi urednici nam nisu željeli otkriti.

VANJA RUPENA ODUSTALA ZBOG PREMALOG HONORARA?
Bivša Miss Hrvatske odbila je ponudu HTV-a da vodi show. Šuška se da joj se nije svidjela visina honorara. Vanja Rupena je prije godinu dana u talijanskom talk showu “Ciao Darwin” bila angažirana kao showgirl - nosila je revije, plesala i izvodila skečeve. Show se prikazivao na televiziji Canale 5, koja je u vlasništvu Silvija Berlusconija. Vanja (30) trenutačno radi kao prezenterica u mozaičnoj emisiji sadržaja “Markette” na kanalu LA 7. Sebe zamišlja kao voditeljicu u sportskom programu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje