To je to što me zanima!

Vanna snimila izazovni spot: U minici pjevala novi hit 'U tebi'

Vanna će Novu godinu dočekati svirajući s bendom na Pagu. Pjevačica tvrdi kako je ove zime očekuju brojni koncerti. U zadnje vrijeme Vanna je postala jako aktivna i na društvenim mrežama...
Vidi originalni članak

Vannina publika dočekala je novu pjesmu 'U tebi', čiji tekst i glazbu je napisala sama pjevačica. Tekst pjesme potpisuje Goran Kovačić.

- Plesna glazba je obilježila moje glazbene početke i ujedno je odraz i moje osobne sklonosti pjesmama koje tjeraju na ples. Goran Kovačić je suvremenom produkcijom spojio trendove i prepoznatljivim naglascima podsjetio na najbolje od plesne glazbe kroz prošla
desetljeća. Raspjevana melodija refrena i zarazan groove je možda nešto u čemu se najbolje snalazim - kaže Ivana Vrdoljak Vanna (48).

Vanna će Novu godinu dočekati svirajući s bendom na Pagu. Pjevačica tvrdi kako je ove zime očekuju brojni koncerti, a nedavno je otovrila i profil na društvenoj mreži te postala jako aktivna.

U CRNOJ GORI Zbog spora oko jedrenjaka: Vanna otkazala nastup u Tivtu

- Sretna sam što smo u zadnjim trenucima lijepe jeseni snimili Podravina moja spi - napisala je Vanna i najavila svoju pjesmu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • iskra21 21.12.2018.

    Nije se prodala i pocela pjevati cajke za primitivce samo zbog novaca. Ostala je dosljedna pravoj glazbi

  • iskra21 21.12.2018.

    Vanna diva i dama.

  • Judita👥 20.12.2018.

    Zašto tu kosu ne izravna 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare