To je to što me zanima!

Vatikan je poslao svećenika i časnu da istraže neobičnu smrt

Zlonamjerna sila Valak, poprimila je oblik demonske žene. Hoće li dvoje ljudi od vjere moći suzbiti zlo koje se nenadano pojavilo u jednoj posve mirnoj opatiji?
Vidi originalni članak

'Časna' je peti i najmračniji film u franšizi 'Prizivanja', preteča svih događaja koji su uslijedili u filmovima 'Annabelle' i 'Prizivanja'. Prošle smo godine u kinima mogli pogledati kako je demonsko prisustvo preuzelo djevojčicu Annabelle te kako su započeli svi događaji kojima smo svjedočili u filmu 'Prizivanja'.

JUDO PLESAČU! Paranormalni detektiv još će se jednom naći na našim ekranima

Ove godine napokon ćemo vidjeti i kako je došlo do nastanka demonske časne zvane Valak.

A prije nego što film stigne u kina možete doživjeti najmračnije poglavlje u svijetu 'Prizivanja' kroz putovanje mračnim hodnicima opatije Carta gdje se možete suočiti sa zlonamjernom silom Valak u obliku demonske časne.

3D video, koji nam je došao iz producentske kuće Warner Bros., funkcionira i na stolnom kompjuteru, no preporučujemo vam da koristite mobitel kako biste istraživali tamne hodnike.

Kada si časna u Rumunjskoj oduzme život, Vatikan će poslati svećenika i časnu da istraže njezinu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Riskirajući ne samo svoje živote, već i vjeru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne koja je terorizirala publiku u filmu 'Prizivanja 2'.

OPASNE OPTUŽBE Pad moćnika: Novi film Kevina Spaceyja jedva zaradio 126$

Redatelj filma 'Časna' je Corin Hardy, koji već ima iskustva s hororima, a u glavnim ulogama su Taissa Farmiga, Bonnie Aarons i Demián Bichir. Film u sva bolja kina dolazi 06.rujna, u distribuciji Blitzfilma.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare