To je to što me zanima!

Vatrena navijačica spremna je za navijanje: Knoll je sada u neviđenom modnom izdanju

U malo decentnijoj, ali ipak originalnoj i seksi odjevnoj kombinaciji, najpoznatija navijačica vatrenih, Ivana Knoll, je spremna za srčano navijanje na utakmici s Marokom
Vidi originalni članak

Sve popularnija navijačica 'vatrenih' Ivana Knoll (30) je podijelila fotke svojeg novog outfita za utakmicu Hrvatska - Maroko. Zahvaljujući svojim zanimljivim odjevnim kombinacijama s kojima je bodrila našu reprezentaciju Knoll je ovaj put ponovo zadivila odjećom koju će nositi na tekmi.

Nije grudnjak, nije steznik, već plava majica s hrvatskom šahovnicom i crvene tajice koje pomalo odskakuju od dosadašnjih puno 'hrabrijih' odjevnih kombinacija. 

Fotografije njezinih odjevnih kombinacija se sve više okupiraju pažnju publike pa se i dijele društvenim mrežama, a neki su od njih odlučili i napraviti smiješne memeove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivana je ovih dana i glavna tema na srpskoj televiziji, gdje su ju nedavno prozvali produktom hrvatskih obavještajnih službi. Nedavno je prof. dr. Ilija Kajtez, srpski sociolog, filozof, pedagog, književnik i časnik u mirovini, komentirao da je Knoll možda na špijunskom zadatku. Na sve ovo odgovorila je Knoll te za Dnevnik Nove TV rekla:

SVJETSKA ZVIJEZDA Fotografije Ivane Knoll postale pravi hit: S Messijem je odigrala šah, a nabacili su i jedan 'selfie'

-  I pozdrav svim gledateljima Dnevnika Nove TV. Javlja vam se tajni agent zapadnih službi Ivana Knoll. Pozdrav iz Dohe, gdje sam na tajnom zadatku zvanom Svjetsko prvenstvo. Moram priznati da veće budalaštine od ovog nisam čula i žao mi je samo što su iznijeli jedan jako netočan podatak, a to je da imam dva milijuna pratitelja, kad imam gotovo tri milijuna.

Od početka Svjetskog prvenstva Ivana je na Instagramu skupila više od 2 milijuna pratitelja te ih sada ima preko 3 milijuna. Bez obzira na naglu popularnost, Ivana djeluje kao da se dobro snalazi u svemu tome. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Dražen Jurković 17.12.2022.

    Doktorica Olja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • AfterLifer30 17.12.2022.

    Vi lažni moralisti ne lažite, vrijeđate ju jer znate da ju ne možete imati...

  • _Varešak_ 17.12.2022.

    Nngo bolja od K

Komentiraj...
Vidi sve komentare