To je to što me zanima!

'Već tri godine uhodi me jedna cura, prijeti da će me razapeti'

ZAOKRET U KARIJERI Proslavila se u 'Zadruzi' 2017., nakon čega je počela nizati hitove. Ne krije da potječe iz skromne obitelji, mama joj je šivala odjeću za nastupe. Danas navodno zarađuje 20.000 kn po nastupu
Vidi originalni članak

Iako ima samo 23 godine, srpska pjevačica Teodora Džehverović napravila je pravi “boom” na glazbenoj sceni. Gotovo mjesec dana njezine pjesme prve su u trendingu u Hrvatskoj, a jedna je od rijetkih pjevačica čiji hitovi na YouTubeu imaju više od 100 milijuna pregleda.

Prije nekoliko godina natjecala se u “Zvezdama Granda”, bila je članica benda Đavolice, a zaokret u karijeri dogodio joj se 2017., kad je ušla u prvu sezonu kontroverznog showa “Zadruga”.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je osvojila treće mjesto u tom showu, Teodora je počela nizati hitove, a nedugo nakon toga objavila je prvi album “Borbena”, za koji je iskeširala oko 750.000 kuna.

Nikad nije krila kako potječe iz skromne obitelji, a prije trenutačne slave Teodora nije imala novca ni za kostime pa joj je majka Gordana noćima prije nastupa šivala odjeću za noćne klubove.

Trud, rad, žrtva i ulaganja su se isplatili pa je Teodora u rekordnom roku postala megazvijezda čiji se hitovi vrte diljem svijeta, a na Instagramu, kako pokazuju brojke, ima gotovo milijun pratitelja.

- Svi znaju koliko sam maštala. Doslovno oduvijek. Ne mogu reći da sam očekivala ovakav uspjeh, ali uvijek sam se nadala - priča nam Teodora.

O njezinoj karijeri bruje i svjetski mediji, a neki je uspoređuju i s Ritom Orom, Rihannom, Beyonce... i ostalim svjetskim facama. Iako je karijeru počela u realityju, Teodora je jasno dala do znanja da nikad više ne bi ušla u neki show s obzirom na to da joj je to bilo isključivo mjesto za promociju glazbe, a ne za skandale, tučnjave i nemoralno ponašanje.

Zanimalo nas je i što pjevačica treba imati da postane megazvijezda. Izgled, glas, stas... ili nešto sasvim deseto?

TIJANA MILENTIJEVIĆ 'Žena od sultana' je preko noći postala zvijezda: 'Prepoznaju me doslovno na svakom koraku'

- Vjera, nada, rad, trud i inteligencija su bitni, ali sreća je najbitnija. Ponekad netko ponudi sve, a ne dobije ništa. Jednostavno, ako vam je suđeno biti zvijezda, zvijezda ćete i postati - rekla nam je mlada Teodora.

Kažu da je jedna od najzgodnijih pjevačica na estradi, a ne krije da se nedavno malo i “popravila”. Riječ je o sitnoj korekciji usana i povećanju grudi.

No vratimo se na posao, prošlo ljeto imala je nastupe svaku večer, a iako se šuškalo da po nastupu zaradi oko 20.000 kuna, Teodora nikad nije htjela pričati o honorarima.

Baš kao i ostale kolege, i Teodora se našla u nezgodnoj situaciji zbog pandemije korona virusa, ali je stanje prihvatila i nada se svijetloj budućnosti.

- Pa moram biti iskrena i reći da je pandemija utjecala na mene kao i na ostale glazbenike. Puno novca sam izgubila i naravno da mi je krivo zbog toga, ali sam prihvatila stanje. Sad molim Boga da se što prije život vrati u normalu i da svi ostanemo zdravi. Najvažnije, psihički zdravi - priča nam Teodora i dodaje kako je vrijeme tijekom karantene iskoristila za rad na novim pjesmama.

- Spremala sam nove stvari i moram reći kako trenutačno imam nekoliko projekata. Ne želim se žuriti. I dalje uživam u uspjehu koji sam ostvarila na posljednjim pjesmama - kaže.

Riječ je o pjesmama “Gasolina” i “Vudu”, koje su u dva mjeseca skupile vrtoglavih 70 milijuna pregleda, a na ovom uspjehu pozavidjele bi joj i neke svjetske face. No Džehverović se trudi ostati čvrsto nogama na zemlji, a smatra i kako je popularnost nije puno promijenila.

INVAZIJA S ISTOKA Berović: 'Kolege su me blatile, namještale mi, ali sam uspjela'

S velikom slavom dolaze i brojni hejteri, a pjevačica se nedavno našla na meti “hejtera” koji je opsjeda već tri godine. Nedavno je otkrila i identitet osobe koja joj svakodnevno šalje gnjusne prijetnje i maltretira sve osobe koje se nađu u njezinoj blizini.

- Piše mi kako će me razapeti kad me vidi. Ugrožava moj mir te sve ovo utječe na mene i moju obitelj. Ta djevojka je dolazila ispred mojega stana. Ova priča nastavlja se na sudu - rekla je potresena Teodora, koja je zahvaljujući svojim hitovima popularna i među Hrvatima.

U Hrvatskoj je već odradila nekoliko nastupa, a kad ne radi, Teodora voli posjetiti Lijepu Našu, za koju ima samo riječi hvale.

- Trebala sam s društvom ovo ljeto doći u Hrvatsku, ali morali smo odgoditi pa smo se odlučili za neku drugu destinaciju - priznaje Teodora.

Pitali smo je i kako Hrvati reagiraju na njezin opus, ali i kakva je hrvatska publika.

- Obožavam vaše ljude. Obožavam vašu spontanost i način na koji me vaša publika prihvatila. Kad je riječ o gradovima, doista ne mogu izdvojiti samo jedan jer imate toliko lijepih i posebnih mjesta. Hvala vam što sam uvijek dobrodošla - rekla nam je mlada zvijezda za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • StjepanValjak 25.08.2020.

    neka joj porezna provjeri koliko zarađuje

  • 24.08.2020.

    Zasto zuti karton???? Zenska sama kaze stavila je sise i usne..ja to ponovin i odma zuti????

  • bosanac 24.08.2020.

    Ona je bomba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare