To je to što me zanima!

Večer prije Severinine svadbe Bošku Balabanu su razbili nos

BIO JE NA HITNOJ Večer uoči svadbe Balaban (37) je izveo suprugu Ivu (36) na večeru, a zatim je sam otišao u noćni klub. Ondje se u WC-u zakačio s gostima
Vidi originalni članak

Točno kako su i najavljivali na pozivnici, Severinino (43) i Igorovo (28) srpsko vjenčanje trajalo je dvanaest sati. Veseli gosti su se razišli u pet ujutro.

Mladenkin sin Aleksandar (3) iz veze s milijarderom Milanom Popovićem nije se odvajao od majke i neprestano je plesao. Bio je odjeven u frak, a kad su ga počele žuljati tenisice, skinuo ih je i nastavio trčkarati bos. Sat iza ponoći Severinina majka Ana odvela ga je na spavanje. Glavni zabavljači bili su Lepa Brena, Haris Džinović, Aca Lukas, kao i Igorov otac Dragan Kojić Keba. Hit “Srce kuca tvoje ime” otpjevao je više puta.

Privatni album

- Sad kad sam uzela prezime, hoću li i ja nastupati kao Severina Kojić Keba - našalila se Splićanka, koja je gostima i sama zapjevala.

Od najpoznatijeg srpskog svadbarskog benda Magla nekoliko je puta naručila da joj izvedu “MiljackuHalida Bešlića. Bend je uglavnom svirao sprske narodnjake kojima je podizao atmosferu, a gosti su emotivno reagirali na pjesmu “Opraštam ti zlatiborske zore”. Romska zvijezda Džej Ramadanovski popeo se na stolicu i zapjevao Splićanki “Rađaj sinove”, a ona je oduševljeno pljeskala. 

Najveseliji na slavlju bio je mladoženja Igor Kojić (28) koji niije prestajao plesati. Plesala je i Severina, pogotovo pred jutro. Ovaj put nije razbijala čaše i penjala se po stolovima i stolcima kao na svadbi Tonyja Cetinskog. Uzvanici kažu da je bila prava dama. Na slavlju su bile i Sevine sestre - Marijana koja živi u Beogradu i Zdenka iz Zadra. Ona je u sali zapjevala opernu ariju. Skypom se uključila i Igorova sestra Nataša iz Amerike te im je poželjela sve najbolje u braku.

- Bratu i snajki želim da Aleksandar uskoro dobije brata ili seku - rekla je Nataša, a potom nazdravila i zagrizla ćevap.

Među uzvanicima je bio i Goran Bregović, ali za razliku od ostalih gostiju s estrade, nije zapjevao niti zasvirao. Prvi ples mladenaca bio je uz pjesmu “Moje zlato”, koju je izveo Petar Grašo. On je u Beograd došao sa sestrom jer je Danijela Martinović nastupala u Frankfurtu. Seve je zaplesala i sa svekrom Kebom dok im je Goran Karan pjevao “Lipa si, lipa”. 

Privatni album

Buket je uhvatila njezina vizažistica iz Sarajeva. Na meniju su bili gibanica, pršut, prasetina, juhe, kolači i kupus. Torta koju je Severina razrezala s Igorom bila je sastavljena od tri kata, a pjevačica je nakon ponoći vjenčanicu zamijenila kraćom zlatnom haljinom. Stojadin, kojim je Igor dovezao Severinu do hotela, prvi je auto koji je Keba kupio kad je počeo karijeru. Čuvao ga je u rodnoj Loznici i renovirao ga za svadbu. Mladenci će u siječnju ići na bračno putovanje “u toplije krajeve”.

Nosio flaster jer su mu razbili nos?

Večer uoči svadbe Boško Balaban (37) izveo je suprugu Ivu (36) na večeru, a zatim je sam otišao u noćni klub. Ondje se u WC-u zakačio s gostima. Kako tvrde očevici, nogometaš je bio bahat, a jednom od gostiju je prekipjelo pa ga je udario šakom u nos. Balaban je pomoć potražio na hitnoj, a na svadbi se sutradan pojavio s flasterom na nosu.

Rakija i čokolada suveniri za goste

Na ulasku u salu pjevačicin svekar i svekrva, Dragan Kojić Keba i Olja, uzvanicima su dijelili pljoske s rakijom. Odlazeći iz hotela uzvanici su dobili čokolade sa Sevinim i Igorovim imenom po uzoru na legendarnu Bracu i Seku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare