To je to što me zanima!

Vedran Mlikota zbog plesa trga haljine i gubi kile...

Glumčevoj plesnoj partnerici Mariji pukla je na probi haljina, a njemu pak hlače ispod stražnjice dok je plesao rumbu u "Plesu sa zvijezdama"
Vidi originalni članak

Dosad sam nekoliko puta vježbao ples jer su to zahtijevale uloge u kazalištu. Korektno bih to odradio, ali ples me nikad nije oduševio, priča Vedran Mlikota (40), koji u HTV-ovu showu pleše s Marijom Šantek (20).
- Svakodnevne vježbe s Marijom probudile su u meni strast za plesom - priča glumac, kojemu su plešući rumbu u showu “Ples sa zvijezdama” pukle hlače ispod stražnjice.
- Meni je na generalnoj probi pukla haljina - opisala je Marija koliko je strasti u ples unio njezin dvostruko stariji učenik. Mlikota je na prošlotjednom državnom prvenstvu u plesu u Samoboru bio Marijin najvatreniji navijač.
- Ovaj tjedan nekoliko sam dana ležala kod kuće zbog viroze. Vedran nije odustajao te je plesne korake vježbao sam - pohvalila je Marija prezaposlenoga glumca.
Mlikota je u posljednjih mjesec dana skinuo šest kilograma. Osim što dva puta na dan po tri sata vježba ples, Vedran glumi u HNK Zagreb, a s kolegom Dankom Ljuštinom diljem Hrvatske igra predstavu “Cinco i Marinko”. Stoga prije treninga nerijetko u ranu zoru mora istovarivati kombi u kojem vozi scenografiju za predstavu. Glumac novostečeno znanje neće prenositi zaručnici, glumici Neli Kocsis (39), za koju je rekao da je najbolja plesačica među glumicama u Osijeku. Sugerirala mu je neke plesne korake za rumbu, a ako subotom nema predstavu, obavezno ga bodri u studiju.

ZNA ZASVIRATI I NA PARTNERICI
Nije mi važno da pobijedim, nego da budem bolji od mog prijatelja Gorana Navojca. Moram doći barem do sedme emisije jer je on ispao u šestoj, kaže Mlikota. Glumac ozbiljne naporne treninge zna razvedriti simulirajući svirku gitare na Marijinoj nozi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nea-zg 15.11.2009.

    ma dobar je,ide na šarm ko i gobac!

  • kulenica 15.11.2009.

    samo na prijed Vedrane ! malo humora + šarm, obećaj 100 kila janjetine i u finalu si

  • brangelina 15.11.2009.

    jooooooooj, kak\" me iritira taj lik.... ufffff...

Komentiraj...
Vidi sve komentare