To je to što me zanima!

Veliki div Thor prava je beba: Moram jesti baš svaka dva sata

'On jede stvarno jako puno. Ako odemo u supermarket, treba nam kamion za svu njegovu hranu', rekla je glumčeva supruga. Između njih je i ogromna razlika i u kilaži - Thor ima 180, a Kelsey samo 52 kilograma
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' Hafþór Júlíus Björnsson (30) visok je 206 centimetara i ima otprilike 193 kilograma, dok njegova supruga, fitness trenerica Kelsey Henson (29) ima svega 158 centimetara i nije mu ni do ramena. Lakša je od njega čak 140 kilograma.  

SVIJET VOLI POBJEDNIKE Trailer 'Igre prijestolja' otkrio: Patuljak i kopile idu u ofenzivu

Njih dvoje glase za neuobičajen par upravo zbog razlike u visini i kilaži. U braku su od listopada prošle godine, a ljudima ih je uvijek smiješno vidjeti skupa zbog razlike u visini. Komentirali su da mu djevojka izgleda kao kći i pitali su se kako se oni ljube.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par ne brine o predrasudama javnosti, a glumac je posebno ponosan zato što slovi kao jedan od najjačih muškaraca u svijetu. Za britanske medije otkrio je i koja je tajna njegove uspješne 'mase'.

- Mogu dignuti tisuću kilograma, a u organizam na dan unesem deset tisuća kalorija. Moram jesti svaka dva sata kako bi održao postojeću masu - rekao je Thor za Daily Mail

Zbog svog izgleda glumac je priznao i kako ne može letjeti avionom u ekonomskoj klasi već mora u onoj poslovnoj. Dok je njegova supruga otkrila koliko je Thoru potrebno hrane zbog svoje mase.

- On jede stvarno jako puno ... Ako odemo u supermarket, treba nam kamion  za svu njegovu hranu - rekla je uz smijeh Kelsey.

Par je  često  na meti zafrkancije i podrugljivih komentara Björnssonovih obožavatelja. Mnogo puta su im napisali da više izgledaju kao otac i kći, a ne supružnici te su raspravljali koje poze u seksu im odgovaraju. 

- Ona je sigurno uvijek gore - šalili su se pratitelji. 

Par se upoznao u rujnu 2017. kada mu je Kelsey bez imalo srama prišla u restoranu i zatražila ga autogram. Među njima je odmah 'zaiskrilo'.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 06.04.2019.

    Kad bi izasao kakav "filmic" i njih dvoje u glavnoj ulozi. Potrazila bi ga, cisto iz radoznalosti! :)

  • kali.linux23 06.04.2019.

    Kad se ovaj istrese.

  • Kust 06.04.2019.

    Ima ona i guze za njega, tako da nemaju problema u svojoj relaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare