To je to što me zanima!

Veliki live show producentice i umjetnice DJ Dee u Galleryju

Njezin stil nosi Elektro/Progressiv koji se mješa sa modernim zvukom, njezinim znanjem i iskustvom koje posjeduje. Umjetnica DJ DEA stvorila je jedinstven stil
Vidi originalni članak

U subotu 4. travnja. 2015.  ekipa In The Club i Gallery pozivaju Vas na još jedno novo gostovanje ali ovaj put poznate umjetnice i producentice pod umjetničkim imenom DJ Dea. 

Mlada umjetnica i pod pravim imenom Dea Tošić (24) poznata je po svojoj karzimi koja se osjeća na svakom njenom live nastupu. Umjetnica je 2013. godine nakon svog odlaska sa Islanda dobila prvu priliku za nastup na jednom od najprestižnijih EDM mjesta na Mediteranu u klubu Papaya. Zbog odlične reakcije DJ Dea ponovo nastupa i prošle godine na prestižnom mjestu te njezin hit 'Acid Kapi' koji je nastao u suradnji s producentom Glitch izdaje poznati španjolski label Pacha Recordings. Njihova kuća poznata je po svojim elitnim klubovima diljem svijeta, hostingom samo 'creme de la creme' od EDM scene i gdje DJ Deu možete ​vidjeti i čuti. 

Njezin stil nosi Elektro/Progressiv koji se mješa sa modernim zvukom, njezinim znanjem i iskustvom koje posjeduje.  Suradnjom s poznatim producentom Glitchom, DJ Dea stvorila je svoj jedinstven stil.

U subotu 4. travnja budite dio velikog live show nastupa poznate umjetnice i producentice na mjestu gdje zabava nikad ne prestaje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dcmarr1950 02.04.2015.

    ti si pijancina i glupa pisma ili sta je vec

  • zsmsms 02.04.2015.

    Treba je kresnuti na mikseti.

  • bvb1988 02.04.2015.

    ova mala dea je bolesna izoperirana..izgleda ko majkl đekson..žasu..kaje s buljom

Komentiraj...
Vidi sve komentare