To je to što me zanima!

'Veliki Perica' ide prema planu, uskoro ga gledamo na ekranu

Atmosfera je zaista odlična, a Vinko Brešan je to odlično posložio, zadržao je duh Golikova filma i dodao nešto svoje, kaže Albino Uršić, idejni začetnik, producent i jedan od scenarista serije
Vidi originalni članak

Još je dvadesetak dana ostalo do završetka snimanja serije “Dnevnik velikog Perice”. Emitiranje šest epizoda trebalo bi početi do kraja godine.

Stan u Mlinarskoj ulici u Zagrebu “okupirali” su glavni akteri na početku snimanja, bili su još u Maksimiru, na Zrinjevcu, a sad su se nakratko preselili do Ribnika nadomak Karlovca. Točnije, u tamošnji DVD.

- Imali smo malu pauzu tijekom ljeta, sad se opet snima. Ima puno posla, ali zasad, bez obzira na ove teške uvjete, sve ide prema planu - rekao nam je Albino Uršić, idejni začetnik, producent i jedan od scenarista serije.

Naslanjat će se na film “Tko pjeva zlo ne misli”, ali neće to biti nikakav nastavak. Iz filma je tu samo gospođa Mirjana Bohanec Vidović, koja je glumila Anu Šafranek i u Golikovu remek-djelu. Eugena Fulira, Ernestova brata, igra Otokar Levaj, a velikog Pericu utjelovljuje Živko Anočić. Režiser je Vinko Brešan.

 

- Atmosfera je zaista odlična, a Vinko je to odlično posložio, zadržao je duh Golikova filma i dodao nešto svoje - kaže Uršić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zagorska puntarica opet 28.08.2020.

    Bravo, konacno nekaj domace.

Komentiraj...
Vidi sve komentare