To je to što me zanima!

Veliki trijumf 'Bad Daughter' Dunje Ercegović na Rock&Offu

Iako u smanjenom kapacitetu zbog epidemioloških mjera, druženje je bilo vrhunsko, uz odličnu glazbu. Veliki prasak godine kategorija je koja ove godine ima novčanu nagradu od 10.000 kuna, a osvojila ju je Miiriam
Vidi originalni članak

Četvrto izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off u subotu je u Tvornici kulture okupilo najbolje glazbenike prošlogodišnje domaće rock&off scene. Bad Daughter, odnosno Dunja Ercegović dobila je za "Let Me Panic" još jednu nagradu za Album godine, dobila je i nagradu za Pop&Off izvođača godine.

Urban&4 osvojili su prestižnu titulu Pjesme godine zahvaljujući singlu "Sama", a dobili su i statuu za Iskonovu nagradu publike.

- Pjesma je nastala jednog jutra za mojim stolom, a nakon toga, za tim istim stolom, snimljena je njezina prva, ujedno i zadnja verzija. To je verzija koja je sadržavala samo glas, akustičnu gitaru i moj pokušaj slaganja višeglasja. Ostali članovi benda su potom napravili svoje dionice, a onda ih sami i snimili - ispričao je Urban "povijest" pjesme.

Iako u smanjenom kapacitetu zbog epidemioloških mjera, druženje je bilo vrhunsko, uz odličnu glazbu. Veliki prasak godine kategorija je koja ove godine ima i novčanu nagradu, tako da je uz Rock&Off kipić, sjajna Miiriam kući otišla i s nagradom HDS ZAMP-a od 10 tisuća kuna.

ČETVRTO IZDANJE Bad Daughter i Urban&4 dobili su najviše Rock&Off nagrada

Kensington Lima su Rock&Off izvođač godine, Grše je slavio u kategoriji Rap&Off, dok je Toni Starešinić odnio pobjedu u Elektro&Off kategoriji. Jazz&Off ime godine je Matija Dedić, a ovogodišnja nagrada za životno djelo Rock&Off-a pripala je Milanu Manojloviću Manceu. Koncertni izvođač godine je grupa Jonathan, koja je održala i koncert na kraju same dodjele nagrada u Tvornici kulture.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare