Show

Komentari 0

Bad Daughter i Urban&4 dobili su najviše Rock&Off nagrada

Bad Daughter i Urban&4 dobili su najviše Rock&Off nagrada

Žiri nagrade Rock&Off nikada nije bio jači, a 89 novinara iz eminentnih domaćih medija u dva je kruga najprije predložio, a onda i nominirao najbolje glazbenike po njihovu mišljenju

Najbolji izvođači hrvatske rock&off scene okupili su se u subotu navečer u zagrebačkoj Tvornici kulture na četvrtom izdanju nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off! Dodjela nagrada koja iz godine u godinu sve više raste od svog prvog izdanja je na glasu kao najluđi tulum u gradu, a unatoč pandemiji koronavirusa, organizatori su spremno reagirali kako bi glazbenici i mediji mogli proslaviti itekako sjajnu glazbenu 2021. godinu.

POGLEDAJTE DODJELU NAGRADA: 

Događaj nažalost za publiku nije otvoren, no na sreću svih zaljubljenika u dobru glazbu, dodjela će se moći pratiti na digitalnim platformama nagrade Rock&Off te na portalu 24sata.

Žiri nagrade Rock&Off nikada nije bio jači, a 89 novinara iz eminentnih domaćih medija u dva je kruga najprije predložio, a onda i nominirao najbolje glazbenike po njihovu mišljenju. Sve nominirane možete provjeriti OVDJE.

Voditeljica je Ida Prester, a pri uručivanju nagrada pomagala su joj poznata imena iz hrvatskog javnog života. Nagrada za životno djelo ove godine pripala je legendarnom Milanu Manojloviću Manceu, a u jednoj vrlo važnoj kategoriji od ove godine se dogodila još jedna novost. Bad Daughter i Urban&4 kući su otišli s najviše nagrada. Album godine je "Let Me Panic" Bad Daughter, a Dunja Ercegović slavila je i u kategoriji za Pop&Off izvođača godine.

Urban&4 osvojili su prestižnu titulu Pjesme godine zahvaljujući singlu "Sama". Miiriam je dobitnica titule Velikog praska godine pa će na ljeto ići skupa s nominiranim kolegama na Rock&Off turneju, a osvojila je i nagradu HDS ZAMP-a od ukupno 10 tisuća kuna; 5 tisuća u gotovini i 5 tisuća kuna u protuvrijednosti glazbene opreme.

Da dobre glazbe ne nedostaje pobrinut će se izvođači koji će okupljenima predstaviti svoje najfriškije hitove, a to su, abecednim redom: Doringo, ERIC, Grše, Miiriam, Milošev, Plastic Knives, The Gentleman, Tús Nua, Urban&4, pocket palma i Šiza. Svi nastupi dostupni su na YouTubeu nagrade.

Najčitaniji članci