To je to što me zanima!

Veljača s dečkom ušla u stan od 165 m2: Mjesečni najam 2000 €

Stan, u koji se par useljava posljednjih dana, ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, balkon te kuhinju s blagovaonicom i prostranu dnevnu sobu. Zgrada je sagrađena 1939., a stan je adaptiran prije šest godina
Vidi originalni članak

Glumica, scenaristica i producentica Jelena Veljača (39) nedavno je obavijestila pratitelje na Instagramu kako se uselila u novi stan. Riječ je o stanu od 165 kvadrata u Martićevoj ulici u centru Zagreba koji mjesečno stoji 2000 eura, odnosno oko 15.000 kuna. Donosimo fotografije stana u koji se uselila s dečkom Vitom Turšićem (49).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video  

Nisi otišla iz centra. Već sam se zabrinula, napisala je Jeleni jedna pratiteljica na Instagramu, na što joj je ona odgovorila kako “ostaje zadnja”. 

Stan, u koji se par useljava posljednjih dana, ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, balkon te kuhinju s blagovaonicom i prostranu dnevnu sobu. Zgrada je sagrađena 1939., a zadnji put je stan adaptiran prije šest godina. Jelena i Vito odlučili su dati svoj “touch” svojem novom stambenom prostoru pa su, između ostalog, okrenuli kauč uza zid kako bi imali pogled na knjižnicu.

- Sedamstoti dan selidbe going into sedamstota noć - napisala je Jelena ispod fotografije na kojoj pozira s “hrpom” stvari otkako se posljednjih dana useljavaju u novi stan. Većina fanova joj je komentirala kako joj zavide na velikoj kuhinji koja je, kako kažu, napravljena po njihovu ukusu. Vito i Jelena vezu su potvrdili lani u rujnu, kad su ih fotografi ulovili kako se ljube na terasi kafića u Zagrebu, a nakon toga su se zajedno počeli pojavljivati na društvenim događanjima. Prvi put pojavili su se u javnosti lani u listopadu u zagrebačkom HNK na promociji glazbene slikovnice “Divlja simfonija” Dana Browna.

- Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav - rekla je Jelena za Slobodnu Dalmaciju.

Na pitanje vjeruje li i dalje u brak i bi li se ponovno udala, odgovorila je potvrdno.

ODUŠEVILA PRATITELJE Jelena Veljača se preselila, a pažnju je 'ukrala' nova kuhinja

- Teško pitanje. Bih, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek - zaključila je Jelena. U Turšića se zaljubila prošlo ljeto, kad je bila gošća njegova podcasta “BizCasting”, gdje su tema bila ženska prava. O njihovoj ljubavi nedavno je progovorio i Turšić.

- Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sad smo oboje zaljubljeni – rekao je Večernjem listu Turšić. 

Nedavno je na svom Instagram profilu Jelena otkrila i kako s partnerom uživa u svakom trenutku, a ne odvajaju se jedan od drugog ni u kupaonici.

I DALJE JE U CENTRU ZAGREBA Veljača otkrila gdje se preselila i pokazala je dnevni boravak...

- Evo, krećemo. Zajedno - napisala je Veljača u opisu fotografije na kojoj pozira, a dečko brije bradu.

Brojni pratitelji komentirali su kako odlično izgledaju, a neki su otišli korak dalje pa pisali kako zavide Jeleni na skladnoj i lijepoj vezi.

Vito Turšić odlično se slaže i s Jeleninom kćerkicom Lenom, koju je dobila iz prijašnjeg braka s glumcem Draženom Čučekom. Na jednoj od fotografija koje je objavila na Instagramu prije nekoliko dana Jelena svojeg Vitu nježno ljubi u čelo dok mu čestita rođendan, a pored fotografije je napisala: “Ponoćni rođendanski poljubac”.

Idi na 24sata

Komentari 338

  • Tonka66 12.03.2021.

    Svu sreću im želim !!! PREDIVAN PAR !!!

  • debelahladovina 12.03.2021.

    Jel se udala ili se ozenila?!

  • kalevala 06.02.2021.

    Zar zaista nemozete prestati pisati pratiti tu zenu. Toliko iritantna, nametljiva i puna kompleksa da i svoje dojete zloupotrebljava za svoje interese. Molim vas koga ona zanima. Uzas, strasno da ju jedan muskarac moze uopce podnasati osim ako i sam ne uziva u ovom jeftinom publicitetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare