Obavijesti

Show

Komentari 338

Veljača s dečkom ušla u stan od 165 m2: Mjesečni najam 2000 €

Veljača s dečkom ušla u stan od 165 m2: Mjesečni najam 2000 €
11

Stan, u koji se par useljava posljednjih dana, ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, balkon te kuhinju s blagovaonicom i prostranu dnevnu sobu. Zgrada je sagrađena 1939., a stan je adaptiran prije šest godina

VIDEO

Glumica, scenaristica i producentica Jelena Veljača (39) nedavno je obavijestila pratitelje na Instagramu kako se uselila u novi stan. Riječ je o stanu od 165 kvadrata u Martićevoj ulici u centru Zagreba koji mjesečno stoji 2000 eura, odnosno oko 15.000 kuna. Donosimo fotografije stana u koji se uselila s dečkom Vitom Turšićem (49).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jelena Veljača 01:08

Nisi otišla iz centra. Već sam se zabrinula, napisala je Jeleni jedna pratiteljica na Instagramu, na što joj je ona odgovorila kako “ostaje zadnja”. 

Stan, u koji se par useljava posljednjih dana, ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, balkon te kuhinju s blagovaonicom i prostranu dnevnu sobu. Zgrada je sagrađena 1939., a zadnji put je stan adaptiran prije šest godina. Jelena i Vito odlučili su dati svoj “touch” svojem novom stambenom prostoru pa su, između ostalog, okrenuli kauč uza zid kako bi imali pogled na knjižnicu.

- Sedamstoti dan selidbe going into sedamstota noć - napisala je Jelena ispod fotografije na kojoj pozira s “hrpom” stvari otkako se posljednjih dana useljavaju u novi stan. Većina fanova joj je komentirala kako joj zavide na velikoj kuhinji koja je, kako kažu, napravljena po njihovu ukusu. Vito i Jelena vezu su potvrdili lani u rujnu, kad su ih fotografi ulovili kako se ljube na terasi kafića u Zagrebu, a nakon toga su se zajedno počeli pojavljivati na društvenim događanjima. Prvi put pojavili su se u javnosti lani u listopadu u zagrebačkom HNK na promociji glazbene slikovnice “Divlja simfonija” Dana Browna.

- Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav - rekla je Jelena za Slobodnu Dalmaciju.

Na pitanje vjeruje li i dalje u brak i bi li se ponovno udala, odgovorila je potvrdno.

Jelena Veljača se preselila, a pažnju je 'ukrala' nova kuhinja
Jelena Veljača se preselila, a pažnju je 'ukrala' nova kuhinja

- Teško pitanje. Bih, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek - zaključila je Jelena. U Turšića se zaljubila prošlo ljeto, kad je bila gošća njegova podcasta “BizCasting”, gdje su tema bila ženska prava. O njihovoj ljubavi nedavno je progovorio i Turšić.

- Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sad smo oboje zaljubljeni – rekao je Večernjem listu Turšić. 

Nedavno je na svom Instagram profilu Jelena otkrila i kako s partnerom uživa u svakom trenutku, a ne odvajaju se jedan od drugog ni u kupaonici.

Veljača otkrila gdje se preselila i pokazala je dnevni boravak...
Veljača otkrila gdje se preselila i pokazala je dnevni boravak...

- Evo, krećemo. Zajedno - napisala je Veljača u opisu fotografije na kojoj pozira, a dečko brije bradu.

Brojni pratitelji komentirali su kako odlično izgledaju, a neki su otišli korak dalje pa pisali kako zavide Jeleni na skladnoj i lijepoj vezi.

Vito Turšić odlično se slaže i s Jeleninom kćerkicom Lenom, koju je dobila iz prijašnjeg braka s glumcem Draženom Čučekom. Na jednoj od fotografija koje je objavila na Instagramu prije nekoliko dana Jelena svojeg Vitu nježno ljubi u čelo dok mu čestita rođendan, a pored fotografije je napisala: “Ponoćni rođendanski poljubac”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 338
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu