To je to što me zanima!

Veljača se uključila u raspravu o Vidi: 'To je nedostatak stila'

Meni je u redu da kažeš prijateljici ili u zatvorenoj grupi ili na zatvorenom profilu na kojem imaš 200 ljudi: 'Isuse, uništila mi je vestu u kojoj mi grudi izgledaju brutalno, ali na Instagramu? - napisala je Jelena Veljača
Vidi originalni članak

Supruga nogometnog reprezentativca Domagoja Vide (29), Ivana Vida (25) nedavno je objavila fotografiju odjeće i požalila se na spremačicu pratiteljima na društvenoj mreži.

- Kakvu spremačicu imam, bolje da je nemam - napisala je Ivana i uz to na Instagramu postavila anketu u kojoj su njezini pratitelji osobno mogli glasovati o tome treba li njezina spremačica dobiti otkaz ili bi Ivana ubuduće sama morala prati odjeću.

Ubrzo nakon njezine objave, oglasila se i glumica Jelena Veljača (37) te stala u obranu spremačice. 

- Meni je u redu da kažeš prijateljici ili u zatvorenoj grupi ili na zatvorenom profilu na kojem imaš 200 ljudi: 'Isuse, uništila mi je vestu u kojoj mi grudi izgledaju brutalno i koja me ne pika kada ju odjenem bez grudnjaka... Ali na Instagramu? - napisala je glumica, ali tu se nije zaustavila. 

- To ti je meni kao priča o muškoj poziciji moći. Zašto je profesor kriv ako ima seksualne odnose sa studenticom koja ga se bojala pa je spavala s njim u nejasnoj iluziji da će joj to nekako pomoći. Barem da prođe ispit. Ne, iako je punoljetna, nisu ravnopravni i ravnopravno ne snose odgovornost - dodala je Jelena te naglasila kako i sama ima 'bedinericu' , ali joj ne 'pada na pamet' pričati o njoj na društvenim mrežama. To je kako kaže, znak nedostatak stila. 

Na društvenoj mreži, glumica je upitala zašto Ivana tako ne priča o Domagojevom fizioterapeutu, vlasniku kluba ili sponzorima te dodala kako se tu radi o poziciji moći te da je njezina objava upitna i 'jako bez veze'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 146

  • rođo101 03.02.2019.

    zasuči rukave pa svoje gaće peri sama

  • 02.02.2019.

    Totalna podrška mojoj Ivani u borbi za vlastita ljudska prava! Zlobni komentari su prevršili mjeru! I Ivana je ljudsko biće, što vam je ljudi!? Mislite da je imati pomoćnicu lako, da se samo tako nekoga može pustiti u vlastitu intimu i život!? Pere joj gaćice, Domagojeve štucne i slipke, pa na kraju i uništi skupocjen džemper!? Hej, pa dokad? #IvanaIzdrži

  • 02.02.2019.

    Mora da je jako nekvalitetna ta vesta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare