To je to što me zanima!

Vera Zima je u suzama: Uvijek smo se mogli šaliti, falit će mi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prisjetila se i kako je zadnjih dana na setu serije zaboravljao tekst, pa je ispred sebe imao papir. Točnije, u novinama je imao zalijepljen tekst kojeg je morao govoriti
Vidi originalni članak

Ostalo je neizgovorenih riječi, prerano je otišao. Nekada sam bila i mrzovoljna kad smo bili na setu, a on je bio uvijek veseo i nasmijan. 
Ono što mi nikako ne izlazi iz glave jest to da sam baš jučer popodne gledala ‘Odmori se, zaslužio si’ i rekla: Ma vidi kur**nog sina kako dobro glumi, ispričala nam je jecajući i jedva izgovarajući riječi njegova kolegica, glumica Vera Zima (65).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prisjetila se i kako je zadnjih dana na setu serije zaboravljao tekst, pa je ispred sebe imao papir. Točnije, u novinama je imao zalijepljen tekst kojeg je morao govoriti.

- Zadirkivala sam ga zbog toga. Uvijek smo se lijepo mogli našaliti. Oraspoložio bi me, a da možda toga nije ni bio svjestan. Zaista sam u šoku. Zvali su me već i moji najbliži, rodbina i susjedi. Veliki je to gubitak. Trebali smo još puno uloga odglumiti skupa. Nije trebalo ovako završiti. Bili smo pravi prijatelji koji su znali i glumiti, ali i zabaviti se skupa. Zauvijek će mi biti u mislima - pojasnila je.  

Gledatelji su obožavali gledati Veru i Ivu u ulozi bračnog para Kosmički. U 'Odmori se, zaslužio si' svojim je namrgođenim stavom i šalama zabavljao gledatelje. Gregurević je za tu ulogu dobio najveće komplimente. Gledatelji su nerijetko govorili da se ne osjećaju kao da gledaju seriju nego kao da im je Ivo u dnevnom boravku. Toliko je bio uvjerljiv.   

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mala vatra 03.01.2019.

    Oni su stvarno djelovali kao bračni par i bili su super,pa je sad Vera Zima "udovica"...

  • sunčanana 03.01.2019.

    Dobar čovjek i dobar glumac. Nedostajat će. Počivao u miru Božjem.

  • vidum 03.01.2019.

    Zbogom Ivo, počivaj u miru! Odmori se, zaslužio si. Tvoj lik Marka Kosmičkog, nastavit će živjeti u mnogima od nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare