To je to što me zanima!

Verbalni rat šogorica: Svađaju se oko diplome, karijere i braka

Šogorice su se posvađale i uopće ne razgovaraju. Hana Hadžiavdagić tvrdi da je muževa sestra ljubomorna na nju jer ona s 27. godina ima uspješnu karijeru i brak
Vidi originalni članak

Ljubomora je gadna kad imaš 31 godinu i u životu nisi ništa napravio. Ja imam 27, udana sam i imam karijeru, poručila je Hana Tabakovićki. 
Novinarki 'Red Carpeta' Tabaković nije ostala dužna: 'Radim u informativnom programu i ne komentiram svakoga. Pogotovo nekoga tko se lažno predstavlja i nema diplomu. Ja sam barem završila fakultet'.

Netrpeljivost među šogoricama, doznajemo, postoji već dulje.

Prije nego što se Hana Hadžiavdagić udala za Tarika, njegova sestra je govorila kako mu buduća žena nije poželjna u obitelji. Šuška se da s Tarikom ne razgovara ni otac.

Zbog čega su se djevojke posvađale, nije poznato. Nekad su bile prijateljice.

- Sve što kaže ide njoj na dušu - rekla je Tabaković.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • dahhmal 09.04.2012.

    Kaj bi nas trebale zanimati ove dve plavuše?

  • Dallia_1 07.04.2012.

    Hana Tabakovic je 100% u pravu kada kaze za "ovu" da se lazno predstavlja i da nema diplomu...pocevsi od toga da je odrasla u luksuzu, da su joj roditelji imucni te da je diplomirala na FPN, a nigdje je nema na spisku...Ne znam samo kako se uspjela prodati u Zagreb, kada nije uspjela u Sarajevu? dobro, valjda, sto je u Sarajevu provaljena na sve moguce nacine. Nemam nista protiv Hane H. ali bila sam svjedok raznih njenih kontradiktornih stavova i izjava, ponasanja i sl...a Tarik mi izgleda kao dobar decko, i ne vjerujem da ce brak potrajati, jer kao da su se uzeli iz inata nekome, necemu...

  • user_50241 06.04.2012.

    Iznositi privatne stvari na ovakav nacin je krajnje degutantno

Komentiraj...
Vidi sve komentare