To je to što me zanima!

Vesela ekipa: Ovako je Albinin tim slavio nakon pobjede...

Albinin tim slavio je u hotelskoj sobi, a za pratitelje još jednom su otplesali koreografiju. Sudeći po snimkama, među natjecateljima je vladala dobra atmosfera, a Splićanka je uživala i zabavljala se i s konkurencijom
Vidi originalni članak

JoomBoosovac Luciano Plazibat impresionirao je publiku i žiri svojim plesnim sposobnostima i ostvario dugogodišnji san - pobijedio je na Dori. Naravno, kao plesač mlade Albine koja je u subotu slavila u Opatiji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama ne krije oduševljenje, a s brojnim pratiteljima podijelio je i trenutke s natjecanja koje javnost nije imala priliku vidjeti. 

Albinin tim slavio je u hotelskoj sobi, a za Instagram pratitelje još jednom su otplesali koreografiju. Sudeći po snimkama, među natjecateljima je vladala dobra atmosfera, a Splićanka je uživala i zabavljala se i s konkurencijom. 

- Što reći? Što napisati? A još̌ nisam ni svjestan svega što se dogodilo... Prvo što mi pada na pamet je da je mali Luci od 6 godina koji je plesa svaki korak Severininog nastupa s Moja štikla i zamišlja sebe na pozornici jako sretan! A sad mala priča: bio sam doma par dana baš u Splitu i zove mene Albajna. Čim je nazvala odmah sam rekao DA! Pjesmu tada još nisam ni čuo! Ali smo se tako raspričali da je ne možeš ne voljeti. Albina sve imaš i zaslužila si sve što ti se događa! Jako sam sretan što baš s tobom idem u ovo - napisao je Luciano u opisu fotografije. 

Inače, Luciana na TikToku i ostalim društvenim mrežama prati više od 330 tisuća ljudi, a ondje se proslavio kreativnim koreografijama i plesnim videima koji su mu donijeli ne samo preglede, lajkove i komentare, već i ozbiljne plesne suradnje. Nedavno je s Dinom Merlinom snimao spot za njegovu pjesmu 'Mi'.

REAKCIJA Plesač iz spota Dine Merlina komentirao regionalni hit 'Mi': Odlično čaga, baš sam guštao!

- Otkako sam bio klinac sanjam o tome da nastupim na Dori. Naravno, kao plesač. Sad kad se to i ostvaruje i kad samo pomislim da ću stati na tu pozornicu i plesati pred svim tim ljudima, taj mi je osjećaj i dalje malo nerealan, ali se jako veselim i baš mi je gušt raditi s cijelim timom. Nastupam s Albinom koja je veliki favorit sa svojom pjesmom 'Tick-Tock', a i naziv je baš dosta simboličan! - rekao nam je Luciano uoči nastupa. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • budalenko 15.02.2021.

    Bolje ona nego ona vjecito nezadovoljna Nina Kraljic

  • nomistakes 15.02.2021.

    plesači su budućnost RH nataliteta 😉

  • iskra21 15.02.2021.

    Ona misli.da. ce bit popularna pjevacica hahhah takvih vise nema kod nas sve neki pjesmuljci za jedan dan. Eurovizija je kič već davno izašao iz mode

Komentiraj...
Vidi sve komentare